Auris cea mai fiabilă marcă auto în clasamentul J.D Power 2016
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Auris cea mai fiabilă marcă auto în clasamentul J.D Power 2016

GALERIE
toyota-auris
  • toyota-auris
- +

Deținătorii de autoturisme din Germania consideră Toyota numărul 1 la categoria servicii clienți, iar Auris este  maşina preferată în ceea ce privește fiabilitatea.

•   Toyota Auris are cei mai multumiţi clienți printre proprietarii de automobile din segmentul C
•    Marca Toyota a înregistrat cel mai mare scor în ce privește satisfacția clienților privind serviciile oferite
•    Calitatea serviciilor în centrele de vânzare  și în atelierele autorizate a fost măsurată printr-un sondaj cu peste 15.000 de proprietari de automobile
Toyota are cei mai mulțumiți clienți în Germania atunci când vine vorba de servicii ocupând topul clasamentului în raportul J. D. Power 2016  în ceea ce priveşte rating-ul CSI (Customer Service Index). Cu valoarea indicelui de CSI  77,2%, Toyota a  urcat, atât cu modelele de volum, precum și cu mărcile sale premium în topul clasamentului,  depășind peste 30 de mărci  auto analizate.

Cei care au ales Toyota Auris s-au dovedit a fi deosebit de satisfăcuți de fiabilitatea autovehiculului lor: modelul compact a ocupat primul loc în sondajul conducătorilor auto VDS (Vehicle Studiu Dependabilitatea) în cadrul segmentului C.

Raportul 2016 J. D. Power a chestionat 15,453 de șoferi în Germania prin interviuri online, întrebându-i despre experiențele cu mașinile pe care le-au avut în proprietate de aproximativ doi ani. Pentru măsurarea indicatorului VDS au fost evaluate calitatea, fiabilitatea, atractivitatea și costurile de întreținere a vehiculelor. Toyota Auris și-a asigurat o victorie clară în segmentul C cu 84 de puncte.

Sondajul CSI evaluează satisfacția clientului cu retailerii și ateliere autorizate de lucru. Respondenții au votat în cinci categorii, acoperind toate aspectele legate de deținerea autovehiculului, de la livrarea acestuia, până la calitatea service-lui. Experiența clientului în service are un impact foarte mare asupra proprietarilor de automobile influențând loialitatea față de dealer, dar și față de marcă în ansamblu: din numărul total al clienților care s-au clasificat drept "fericiți" cu serviciile primite, 82% ar dori să apeleze din nou la service-ul respectiv; acest procent scade cu un sfert la 60% în rândul clienților care s-au clasificat ca fiind doar "mulțumiți".

Decizia de a achiziționa un nou autovehicul este influențată în mod semnificativ de experiența cu serviciile anterioare: aproape trei sferturi din clienții care se declară mulțumiți de serviciile din trecut au confirmat intenția lor de a cumpăra sau închiria următorul vehicul de la aceeași marcă.

Rezultatele complete ale studiului pot fi găsite în raportul din 27 iulie 2016 al revistei AUTO TEST, ediția 05/2016

http://www.autobild.de/artikel/j.d.-power-report-2016-10583019.html


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (I)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (I)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Măşti şi autografe

Nichita DANILOV

Măşti şi autografe

Şi asta fiindcă sinuciderea trebuie să te aducă mai aproape de credinţa în sine şi de Dumnezeu. „V-a trecut vreodată prin cap că sinuciderea ar putea dezonora moartea?“, se întreabă el.

Note şi notaţii de (pe) la ţară

Michael ASTNER

Note şi notaţii de (pe) la ţară

Pe front

Grădinile Aramidei şi sărutul de la Alecsandri

Dana ȚABREA

Grădinile Aramidei şi sărutul de la Alecsandri

Deunăzi, doi tineri se sărutau în faţa Teatrului. Cu gesturi tandre care se profilau în aer, suspendate câteva fracţiuni de secundă în spaţiul dintre ei, lasciv, aproape ostentativ şi puţin histrionic. Teatrul lui Ovidiu Lazăr nu este deloc astfel. Cultul regizor ieşean e creator de eseuri scenice, metaforice şi cu toate acestea încărcate de raţionalitate. Poetic, dar totuşi abstract. Interesat de actualitate, dar cu toate acestea mai interesat de interioritatea imponderabilă a personajelor sale schiţă din monologurile regăsite în cânticelele comice ale lui Alecsandri.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Drona auto

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.