Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

Comunicat de presă

Auris cea mai fiabilă marcă auto în clasamentul J.D Power 2016

GALERIE
toyota-auris
  • toyota-auris
- +

Deținătorii de autoturisme din Germania consideră Toyota numărul 1 la categoria servicii clienți, iar Auris este  maşina preferată în ceea ce privește fiabilitatea.

•   Toyota Auris are cei mai multumiţi clienți printre proprietarii de automobile din segmentul C
•    Marca Toyota a înregistrat cel mai mare scor în ce privește satisfacția clienților privind serviciile oferite
•    Calitatea serviciilor în centrele de vânzare  și în atelierele autorizate a fost măsurată printr-un sondaj cu peste 15.000 de proprietari de automobile
Toyota are cei mai mulțumiți clienți în Germania atunci când vine vorba de servicii ocupând topul clasamentului în raportul J. D. Power 2016  în ceea ce priveşte rating-ul CSI (Customer Service Index). Cu valoarea indicelui de CSI  77,2%, Toyota a  urcat, atât cu modelele de volum, precum și cu mărcile sale premium în topul clasamentului,  depășind peste 30 de mărci  auto analizate.

Cei care au ales Toyota Auris s-au dovedit a fi deosebit de satisfăcuți de fiabilitatea autovehiculului lor: modelul compact a ocupat primul loc în sondajul conducătorilor auto VDS (Vehicle Studiu Dependabilitatea) în cadrul segmentului C.

Raportul 2016 J. D. Power a chestionat 15,453 de șoferi în Germania prin interviuri online, întrebându-i despre experiențele cu mașinile pe care le-au avut în proprietate de aproximativ doi ani. Pentru măsurarea indicatorului VDS au fost evaluate calitatea, fiabilitatea, atractivitatea și costurile de întreținere a vehiculelor. Toyota Auris și-a asigurat o victorie clară în segmentul C cu 84 de puncte.

Sondajul CSI evaluează satisfacția clientului cu retailerii și ateliere autorizate de lucru. Respondenții au votat în cinci categorii, acoperind toate aspectele legate de deținerea autovehiculului, de la livrarea acestuia, până la calitatea service-lui. Experiența clientului în service are un impact foarte mare asupra proprietarilor de automobile influențând loialitatea față de dealer, dar și față de marcă în ansamblu: din numărul total al clienților care s-au clasificat drept "fericiți" cu serviciile primite, 82% ar dori să apeleze din nou la service-ul respectiv; acest procent scade cu un sfert la 60% în rândul clienților care s-au clasificat ca fiind doar "mulțumiți".

Decizia de a achiziționa un nou autovehicul este influențată în mod semnificativ de experiența cu serviciile anterioare: aproape trei sferturi din clienții care se declară mulțumiți de serviciile din trecut au confirmat intenția lor de a cumpăra sau închiria următorul vehicul de la aceeași marcă.

Rezultatele complete ale studiului pot fi găsite în raportul din 27 iulie 2016 al revistei AUTO TEST, ediția 05/2016

http://www.autobild.de/artikel/j.d.-power-report-2016-10583019.html


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri