Autorizaţia de construire - simplu si rapid
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Advertorial (P)

Autorizaţia de construire - simplu si rapid

GALERIE
pg1pg2pg3pg4
 • pg1
 • pg2
 • pg3
 • pg4
- +

Vă gândiţi la proiectarea unei clădiri ? O construcţie nouă sau o extindere ?

Daca vreţi să demaraţi un proiect de casă și nu știti de unde să începeţi, daca aveţi nişte idei și nu știti cum să le ordonaţi, proiectanţii CAD-ON vă  prezintă care sunt pașii de urmat pentru a ajunge de la concept la obiect.

Orice renovare, consolidare sau extindere a unui imobil, chiar şi demolarea, nu se pot face fără obţinerea în prealabil a autorizaţiei de construire. De asemenea, pentru obţinerea autorizaţiei este necesară obţinerea de avize de la primărie, de la furnizorii de utilităţi, de certificat de urbanism, iar obţinerea tuturor acestora este pentru cei mai mulţi, o reală problemă.

CAD-ON vine în sprijinul celor care au nevoie de consultanţă pentru a obţine, cu uşurinţă, autorizaţii de construire, dar şi al celor care nu au timp să se ocupe de obţinerea actelor necesare.

Obţinerea autorizaţiei de construire presupune parcurgerea mai multor paşi şi implică colaborarea cu o serie de specialişti în construcţii precum arhitectul, inginerul structurist, inginerii de instalaţii, verificatorii de proiect, iar în unele cazuri experţii tehnici.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.