anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 26.11.2022

ADVERTORIAL: Utilaj eficient atât iarna, cât şi vara

Autospeciala de măturat şi deszăpezit străzi Scarab M6 Special

GALERIE
poza principala123611man
 • poza principala
 • 1
 • 2
 • 3
 • 6
 • 11
 • man
- +
Această autospecială nu necesită efectuarea unor operaţiuni complicate atunci când se face trecerea de la un anotimp la altul: schimbarea suprastructurilor se face fără macara sau alte echipamente de ridicat şi durează doar câteva ore. Suprastructura de măturat SCARAB M6 se poate înlocui pe timpul iernii cu sistemul de împrăştiere material antiderapant EPOKE SIRIUS.

Pentru a atinge eficienţa maximă în domeniul salubrităţii, există acum soluţii inteligente, utilaje cu care se pot efectua activităţi specifice salubrizării, atât iarna, cât şi vara. Uşor de utilizat, practică şi eficientă, Autospeciala de măturat şi deszăpezit străzi face parte din această categorie. Este vorba practic o singura autospecială care funcţionează pe timp de vară ca autospecială de măturat, iar pe timp de iarnă ca autospecială de dezăpezit. De subliniat că această autospecială nu necesită efectuarea unor operaţiuni complicate atunci când se face trecerea de la un anotimp la altul: schimbarea suprastructurilor se face fără macara sau alte echipamente de ridicat şi durează doar câteva ore. Un alt beneficiu îl reprezintă faptul că se poate schimba suprastructura de măturat SCARAB M6 cu sistemul de împrăştiere material antiderapant EPOKE SIRIUS. În plus, operatorul este instruit asupra modalităţii în care se efectuează aceaste operaţiuni, beneficiind de consiliere şi suport tehnic din partea specialiştilor Companiei Grădinariu, unul unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti ai pieţei din România de maşini pentru salubrizare şi utilaje pentru construcţii. Compania nu este numai un importator de accesorii şi utilaje de calitate ci şi integrator de servicii, firma având service propriu unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

Autospeciala de măturat şi deszăpezit străzi “Scarab M6 Special” pe şasiu MAN TGM 4X4

Buncărul autospecialei de măturat

« Buncăr pentru reziduuri basculabil hidraulic cu volumul de 6,35 mc

« Rezervorul de apă este integrat în buncăr ca un element al suprastructurii cu o capacitate de 1.250 litri. Este confecţionat din fibră de sticlă - material uşor, rezistent la coroziune.

« Sistemul de umezit permite folosirea clorurii de calciu / sării adăugate în rezervor pentru măturarea la temperaturi apropiate de 0 grade Celsius.

Dotări independente pentru echipamentul măturare

« Furtun pentru frunze şi alte reziduri vrac, montat în partea din spate a suprastructurii, având diametrul de 190 mm, clapetă acţionată pneumatic si braţ pivotant;

« Instalaţie proprie pentru spălarea şi curăţarea maşinii. Sistem de spălare cu apă cu înaltă presiune ce acţionează pe bara de stropire din faţă şi de asemenea prin furtun şi lance de spălare. Pompa de apă se opreşte automat la consumarea apei din rezervor, pentru a evita deteriorarea acestei.

Echipamente pentru utilizare pe timp de iarnă

« Lama PRONAR PU-S32H montată frontal cu lăţimea de curăţare de aprox 2.800 mm, acţionată hidraulic şi prevăzută cu sistem de siguranţă pentru obstacole (ex. guri de canal);

« Sistem de împrăştiere material antiderapant EPOKE SIRIUS 3800, acţionat hidraulic, cu lăţimea de împrăştiere în intervalul 2-12 metri;

« Buncăr pentru material antide-rapant cu capacitatea de 5 mc prevăzut cu rezervoare laterale pentru soluţii utilizate la deszăpezire de 2.360 Iitri. Buncărul pentru material antiderapant va fi montat in locul buncărului pentru reziduuri, printr-un sistem interschimbabil, cu picioare de sprijin.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Globalizare în alb şi negru

Nicolae GRECU

Globalizare în alb şi negru

Unele fenomene de la Cupa Mondială care se desfăşoară acum în Qatar sunt puse, mai mult sau mai puţin justificat, pe seama acestui concept al contemporaneităţii.

opinii

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Eugen MUNTEANU

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Coborât din sferele rarefiate ale preocupărilor sale de cercetător erudit al dialectelor limbii latine și al formării limbii române literare, tânărul aspirant la gloria științifică, dar și doritor să‑și asigure un cămin și o familie începe un asiduu asalt sentimental.

Pentru un pumn de voturi

Radu POPESCU

Pentru un pumn de voturi

La nouă luni de la declanșare, războiul din Ucraina produce în continuare răni și în Republica Moldova, o țară pomenită în fața unor crize umanitare, energetice și economice fără precedent.

Literarh

arh. Ionel OANCEA

Literarh

Tema MUST-ului de arhitectură din anul acesta s-a născut din ispitirile creatorului de spaţii artistico-funcţionale venite din lumea celorlalte arte. În acest continuum al expresivităţii estetice, literatura poate fi în conexiune cu arhitectura până în pragul dincolo de care cuvântul inventat pentru titlu, „literarh” începe să aibă substanţă? Răspund din capul locului, da. Inspirat de răspunsul acesta ferm, uşor demonstrabil, poate nu este lipsit de logică să găsim în limba arhitecţilor poeţi şi prozatori un echivalent inspirat pentru englezescul MUST.

pulspulspuls

Hopaa: premarele Mihăiţă s-a spălat singur pe la subsuori cu sondajul. A scos capul afară şi dă ordine

Hopaa: premarele Mihăiţă s-a spălat singur pe la subsuori cu sondajul. A scos capul afară şi dă ordine

Iacătă, stimaţi telespectatori, cum megasondajul acela ultraincredibil al liberalilor, care-l scotea pe Mihai Chirica premare în 2024 încă dinainte de alegeri, cu 50% şi peste, i-a dat edilului şef apă la moară, stuchit la furcă, cum se mai spune, başca tupeu politic, şi după numai câteva zile omul scoate deja capul la interval ca să facă ordine în partid. 

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.