Autoturism răsturnat în urma unui impact dur: patru persoane au ajuns la spital

vineri, 17 mai 2024, 21:09
1 MIN
 Autoturism răsturnat în urma unui impact dur: patru persoane au ajuns la spital

Un accident rutier între două autoturisme în care se aflau opt persoane a avut loc, vineri seară, pe DN22, la aproximativ un kilometru distanţă de intersecţia cu localitatea Cataloi către Constanţa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea.

„Ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenţie au identificat patru victime, toate ocupante ale aceluiaşi autoturism, care au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale şi tratament de specialitate. Nicio persoană nu a fost încarcerată, victimele fiind găsite în afara autoturismului răsturnat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, sg. maj. Daniel Năstase.

Au fost transportaţi la spital două fetiţe, de 2 şi 4 ani, şi doi adulţi, tată şi mamă, de 38 şi 34 de ani, familie aflată în maşina răsturnată.

În al doilea auto se aflau doi adulţi şi doi minori de 15 ani.

„Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au fost alocate trei echipaje medicale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea – un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple”, a menţionat ISU.

SURSA: Agerpres

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii