Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

ADVERTORIAL

AutoViva – mașini second hand cu certitudinea calității

GALERIE
Autoviva
  • Autoviva
- +

AutoViva, parte a grupului Tester, este cel mai modern parc de autovehicule rulate din zona Moldovei și locul în care ai dori cu siguranță să ajungi dacă vrei să vinzi sau să cumperi o mașină second hand. Și asta pentru că am organizat și gândit parcul AutoViva pornind de la așteptările speciale ale celor care tranzacționează mașini rulate: cumpărătorii trebuie să aibă încredere totală în vehiculul pe care îl aleg și să plece în deplină siguranță la volanul său, iar vânzătorii trebuie să se bucure de proceduri rapide și simple, obținând un preț corect pentru mașina lor. Adaugă la toate acestea o sumedenie de servicii conexe și de facilități speciale și vei obține „definiția” AutoViva, locul în care ne ocupăm cu drag de „mașini second hand de prima mână”.

Siguranță și încredere pentru cumpărătorii de mașini rulate

Atunci când decizi să cumperi o mașină rulată, știm că ești preocupat de calitatea ei și te întrebi dacă are sau nu vicii ori probleme ascunse. La AutoViva, e misiunea noastră să îți îndepărtăm toate grijile și să îți oferim încredere deplină în mașina pe care o dorești, motiv pentru care avem grijă să aflăm noi totul înaintea ta.

„Foarte mulțumit de serviciile oferite de consilierul Radu. Mașina, deși este SH, merge foarte bine. Recomand cu încredere”, ne spunea acum câteva luni un client, parcă vrând să confirme că ne facem treaba bine și că achiziția unei mașini rulate are avantajele ei. Un alt cumpărător, fericit posesor al unui Opel Vectra rulat despre care spune că „se comportă exemplar”, a apreciat „prețul imbatabil” și „consultanța profesionistă” de care s-a bucurat la AutoViva.

Cert este că, prin pregătirile minuțioase pe care le facem înainte de includerea unei mașini în oferta noastră, la orice achiziție de mașină rulată de la AutoViva avem grijă să beneficiezi de:

·         istoric controlat – tot ce trebuie să știi despre utilizarea și funcționarea anterioară a mașinii;

·         perioadă de garanție – în urma expertizei tehnice realizate de către specialiștii noștri, ne asumăm răspunderea pentru calitatea autovehiculului;

·         contract de service cu condiții preferențiale – facilități speciale de service pentru clienții AutoViva;

·         soluții de finanțare – consultanță și intermediere pentru obținerea finanțării dorite;

·         facilități și bonusuri – oferte personalizate pentru achiziție, beneficii after-sales, garanții extinse, facilități speciale pentru achiziția la distanță (comunicare e-mail, decontare preț benzină retur etc.) și alte avantaje pentru client.

Ca parte a grupului Tester, ce include peste 10 reprezentanțe auto, parcul AutoViva este și locul cel mai bun din care să achiziționezi o mașină de dealer, soluția optimă – de multe ori – pentru cei care doresc un autoturism (aproape) nou, la preț accesibil. Pe lângă aceste autoturisme de test ale dealerilor, mașinile rulate din parcul AutoViva mai pot provenide la clienți care au optat pentru oferte buy-back sau trade-in, de la alți vânzători care preferă serviciile de achiziție simple și sigure ale parcului AutoViva sau chiar din parcuri de mașini rulate din Europa, cu care AutoViva întreține parteneriate de lungă durată, astfel încât să poată oferi clienților modele diverse, de multe ori furnizate pe comandă.

Dacă gândul la o mașină second-hand verificată și sigură îți dă târcoale, poate vrei să știi că, în portofoliul actual de vânare, „vedetele” din oferta noastră sunt:

1.       Toyota Urban Cruiser din 2013, cu 50.000 de km și o garanție de producător valabilă până în 2018. Preț de vânzare: 11.490 euro, cu TVA inclus nedeductibil.

2.       Ford Ranger din 2013, cu 107000 km, garanție de până la 2 ani. Preț de vânzare cu TVA inclus deductibil: 15.990 euro.

3.       Jaguar XF din 2010, cu 140.000 km, garanție de până la 2 ani. Preț vânzare cu TVA inclus nedeductibil: 17.490 euro.

4.       Opel Astra J din 2011, cu 140.000 km, garanție până la 2 ani. Preț de vânzare cu TVA inclus deductibil: 6.990 euro

Sigur, îți mai putem prezenta cu mare plăcere și alte modele în condiții de achiziție la fel de avantajoase, detaliile fiind disponibile la showroom. Și poți studia oferta completă de mașini din parcul AutoViva în acest moment și pe site-ul www.autoviva.ro.

Îți cumpărăm mașina simplu, sigur și rapid!

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina, parcul de mașini rulate AutoViva este locul în care vei face simplu și rapid cea mai bună tranzacție, fără bătăi de cap și fără emoții. Singura condiție este ca mașina să respecte standardele de calitate pe care le solicităm și pe care le vom certifica apoi printr-o atentă verificare tehnică, efectuată de către specialiștii firmei.

Serviciile și beneficiile noastre la achiziția de mașini rulate, printre care și cele create pentru clienții aflați în alte județe, rămân valabile indiferent de motivul pentru care vrei să îți vinzi mașina rulată, adică și în situația în care urmărești o achiziție de mașină nouă de la una dintre reprezentanțele auto ale grupului Tester, prin opțiunile buy-back sau trade-in, sau o altă achiziție de autoturism rulat. Pentru oricare dintre situații sau scopuri, noi te vom asista până la capăt, oferind informații, consiliere avizată, soluții personalizate.

Consultanții Autoviva explică: „Dacă vrea să ne vândă mașina sa rulată, primul pas pentru client este contactarea unui consultant de vânzări Autoviva, prin e-mail, la telefon sau direct la showroom. Ne întâlnim și facem împreună evaluarea financiară și estetică a mașinii. Varianta și mai simplă este cea în care clientul completează un formular, disponibil la sediu sau pe site, la care atașează documentele de identitate ale mașinii (cartea și certificatul), precum și câteva poze. În urma evaluării financiare și estetice se cade de comun acord asupra unui preț estimativ, iar apoi se realizează evaluarea mecanică, electrică, proba de drum și verificarea istoricului. Dacă mașina se încadrează în parametrii tehnici optimi, o preluăm pe loc, iar plata este efectuată în maximum 24 de ore de la predarea documentelor de transfer de proprietate”.

La AutoViva, facem tot ce trebuie pentru ca momentul cumpărării sau vânzării unui autovehicul second hand să devină o experiență sigură, simplă și rapidă, lipsită de riscuri, de stres sau de probleme. Pentru aceasta, punem la bătaie multă experiență, o bună organizare, servicii complete, un service multibrand modern și grija noastră specială pentru confortul și încrederea fiecărui client în parte.

Te așteptăm la showroom, cu un ceai fierbinte sau o cafea aromată, pentru orice detalii legate de mașinile rulate, pentru vizionare, test-drive, consultanță și oferte speciale de cumpărare sau vânzare.

­­­

AutoViva
Iași, Lețcani, nr. 1115 – în incinta Ande Motors
Telefon: 0232 933
office@autoviva.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri