Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Avantajele locuirii în Greenfield Copou din Iași, o comunitate rezidențială sustenabilă (P)

GALERIE
Birdeye-033camere_dormitor2_
  • Birdeye-03
  • 3camere_dormitor2_
- +

Te-ai hotărât să îți achiziționezi un apartament nou în Iași și, cu siguranță, a apărut acea dilemă specifică cumpărătorilor: unde să fie apartamentul amplasat, în ce tip de bloc, cine este dezvoltatorul?  Ei bine, cea mai bună soluție este cea care se potrivește bugetului, nevoilor, scopurilor și gusturilor tale, ce ține de stilul tău de viață. Însă, atât potrivit studiilor rezidențiale cât și tendințelor pieței, cel mai avantajos concept de locuire pentru majoritatea oamenilor este cartierul rezidențial.

Să investești într-o proprietate înseamnă să ai grijă de viitorul tău și al celor dragi, motiv pentru care viitorul proprietatea achiziționată trebuie să fie sigură, bine construită, eficient din punct de vedere energetic și să beneficieze de multiple facilități în imediata apropiere ceea ce duce implicit la creșterea valorii de piață.

De exemplu, complexul rezidențial GREENFIELD Copou din Iași va avea facilități dedicate rezideților precum piscină - interioară și exterioară, zonă de relaxare in cadrul clubului de wellnes, piste de alergare, peste 15,000 mp de spații verzi,  zone pentru animale de companie, locuri de joacă pentru copii.

Siguranța familiei și a proprietății

Avantajul locuirii într-o comunitate rezidențială este acela că încă din momentul proiectării dezvoltatorul se preocupă de siguranță, atât la nivel comunitar cât și pentru fiecare unitate locativă. Odată mutat în noul apartament nu va trebui să îți instalezi sisteme de alarmă sau să te mobilizezi alături de vecini pentru a instala bariere de acces. La GREENFIELD Copou există atât puncte de acces securizat în cartier cât și acces pe bază de videofon la intrarea în fiecare bloc.  Un complex rezidențial garantează protecție nu doar locuitorilor ci și proprietăților. Datorită sistemului de monitorizare și supraveghere, oamenii sunt mai puțin expuși la riscuri, indiferent de natura acestora.

Aprecierea proprietății

Achiziția în fază de proiect atrage după sine un avantaj major: costul redus al apartamentului astfel achiziționat față de valoarea la care el s-ar vinde in momentul finalizării, când va fi mult mai mare! Însă, această situație presupune atenție la două aspecte extrem importante: care este istoricul dezvoltatorului care construiește cartierul și acesta să îți garanteze contractual că până la primirea cheilor nu se va modifica valoarea apartamentului.

Impact Developer & Contractor îndeplinește cu succes ambele cerințe. De peste 30 de ani construiește pentru români, ansambluri rezidențiale în toată țara iar la GREENFIELD Copou, de la rezervare și până la mutare, prețul apartamentului nu se schimbă.

Costuri reduse la cheltuielile de întreținere

Într-un cartier sustenabil, construit după standardele de calitate și certificările nZEB și BREEM Excellent energia necesară spațiilor comune este acoperită în parte de sisteme verzi precum panourile solare sau fotovoltaice care sunt montate pe blocuri. Astfel cheltuielile cu iluminatul pe casa scării, pe aleile dintre blocuri sau în parcări este produsă din surse regenerabile cea ce se transpune în economii la factura de întreținere.

Totodată sistemele performante de gestionare și contorizare a utilităților împiedica pierderile și implicit costurile ce decurg din acestea. În GREENFIELD Copou toate aceste facilități sunt proiectate și se vor implementa pentru a crește nivelul de calitate al locuirii.

Comunitatea „verde” promovează valori sănătoase

Să locuiești într-o comunitate „verde” este o alegere înțeleaptă pentru toată familia. Însă, pentru ca un cartier să primească aceasta etichetă trebuie să dețină cumulativ mai multe facilități: localizare într-o zonă a orașului care nu se află într-o zonă industrială sau cu trafic intens, generator de poluare, spații verzi ample, amenajate peisagistic, surse regenerabile de energie de care sa beneficieze întreaga comunitate, traficul auto în interiorul cartierului redirecționat la subterană pentru a păstra aerul curat și pietonii în siguranță, sisteme împământare de colectare a deșeurilor menajere, materiale de construcții si tehnologii de calitate. GREENFIELD Copou îndeplinește toate aceste condiții și de aceea poate fi denumit cartier verde.

 

Dacă dorești să descoperi mai multe despre GREENFIELD Copou o poți face făcând o vizită la biroul de vânzări care este la Moldova Center, la parter.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri