anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 01.07.2022

Avantajele și dezavantajele decorării cu stickere de perete (P)

GALERIE
stickere-decorative-ramura-cu-flori-roz-86-7508
 • stickere-decorative-ramura-cu-flori-roz-86-7508
- +

Stickerele decorative de perete sunt niște folii autoadezive folosite pentru decorarea, semnalizarea sau modernizarea oricărui spațiu neted și neporos. Aceasta sunt: pereți, plăci de faianță, mobilier, laptopuri, mașini, motociclete etc.

Aceste stickere de perete ajută la transformarea oricărui mediu sau obiect în câteva minute, lăsând un rezultat spectaculos. Stickerele de perete, decorative servesc pentru a da un nou aer proaspăt pereților dvs. transformându-i într-un loc unic cu desenele sau expresiile care vă reprezintă. Puteți obține un decor la care ați visat întotdeauna pentru foarte puțini bani și într-un mod foarte ușor.

Sunt preferate îndeosebi de tineri, mai ales de cei care locuies cu chirie - deoarece sunt relativ ieftine comparativ cu tapetul sau zugrăvitul, iar apoi, la nevoie, sunt ușor de îndepărtat. Dar nu numai tinerii pot apela la stickere, dată fiind multitudinea de avantaje ale acestora.

Avantajele decorării pereților casei cu stickere de perete:

1. Atât lipirea, cât și îndepărtarea lor sunt simple, nu necesită multe scule sau instrumente: fiind componente care aderă la perete cu adeziv special, îndepărtarea lor nu va necesita specialiști sau unelte aspre, dimpotrivă, este doar o chestiune de câteva minute.

2. Ușor de schimbat când te plictisești: lucrarea de zugrăvire a pereților este o sarcină care este de obicei planificată, deoarece este un proces de durată și care lasă multă mizerie în urmă. Cu stickerele decorative e nevoie doar de decizia dumneavoastră și de un nou design, când vă plictisiți.

Stickere perete - oferte emag

3. Costuri mai mici: aceste materiale utilizate pentru stickere nu au de obicei costuri mari, astfel încât investiția este în general foarte mică și vă permite să vă extindeți cheltuielile la alte lucruri cu o prioritate mai mare.

4. Nu deteriorează pereții: acesta este probabil cel mai important punct pentru dvs., dacă este cazul să locuiți cu chirie, deoarece atât dvs, cât și proprietarul, ați putea fi fericiți și confortabili cu respectarea regulilor stabilite.

5. Durabilitate mare: Stickerele de perete pot dura până la 15 ani sau mai mult, ceea ce le face rentabile pe termen lung

6. Personalizare: puteți alege orice dimensiuni, culori și finisaje. Există o varietate mare de modele și locuri de aplicare, astfel că posibilitățile de decorare sunt aproape nelimitate.

7. Le puteți cumpăra fără a pleca de acasă, de pe mobil, tabletă sau computer, în doar câteva click-uri.

Amplasarea este simplă, așa cum am spus anterior, dar explicăm pașii:

1. Pregătiți suprafața pe care urmează să fie amplasate stickerele: curățați bine suprafața cu o cârpă curată din microfibră și puțină apă sau alcool sanitar.

2. Măsurați dacă este necesar să le lipiți într-un loc anume sau la o anumită înălțime.

3. Treceți peste sticker cu un cuțit de chit, astfel încât toate părțile să fie fixate pe hârtia de transport

4. Hârtia de transport o separăm de aproximativ 10-15 cm

5. Așezăm această primă parte detașată pe suprafața de plasat.

6. Spatulăm tot vinilul cu spatula, întotdeauna de la centru spre exterior, suprapunându-ne pe toate trecerile. Între timp, putem scoate hârtia de transport din spate.

7. Odată lipit în întregime, revizuim întreaga suprafață verificând dacă aceasta este lipită corespunzător de suprafață. Insistați pe suprafețe mici

8. Îndepărtăm hârtia transportoare la un unghi de 180º, asigurându-ne că rămâne bine aderentă la suprafață.

Dezavantajele utilizării stickerelor pentru decorarea camerelor locuinței dvs:

1. Se observă semne sau deteriorări la uzură: fiind fabricate dintr-un material atât de subțire, orice deteriorare sau circumstanță care i-a degradat calitatea se va vedea în mod clar pe pereți

2. Pentru a schimba stickerele cu unele diferite, trebuie să le îndepărtezi pe cele vchi. Nu poți doar să pictezi peste ele dacă te plictisești de culoare sau design.

3. Unele produse sunt de calitate slabă: găsim adesea stickere de calitate slabă, acest lucru se datorează concurenței ridicate și necesității ca alte companii să domine piața, fără a lua în considerare calitatea produsului, ci veniturile din vânzări.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Orban contemplând cariera meteorică a lui Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.