anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Avantajele unei imprimante chiar la tine acasă (P)

GALERIE
obrazokkclanku4 (2)
 • obrazokkclanku4 (2)
- +

Deși direcția clară a digitalizării câștigă tot mai mult teren, aceasta nu este deplină și cu atât mai mult în țara noastră acest proces se realizează mult mai dificil. Multe acte, declarații sau documente sunt necesare în format fizic și poate fi incomod să fii nevoit să mergeți întotdeauna la un xerox pentru a rezolva problema.

Imprimarea nu trebuie să fie scumpă

De asemenea, deținerea unei imprimate acasă te-ar putea ajuta să reduci timpul petrecut la birou, mutând o parte din munca pe care o desfășori chiar la tine acasă. De asemenea, o imprimantă este extrem de importantă și pentru elevi sau studenți pentru că au nevoie de multe materiale pentru școală, iar prea multe ore la calculator le poate afecta starea de sănătate și cu precădere vederea.

Avantajele citirii unui document în format fizic sunt extrem de numeroase, chiar dacă pare un obicei de modă veche. Chiar și pentru studiu, experții au arătat că învățarea de pe materiale printate este mult mai eficientă deoarece presupune un grad mai accentuat de implicare activă.

 Acestea sunt doar câteva motive și beneficii care explică de ce ar trebui să dețineți o imprimată personală și ca un astfel de produs v-ar ușura semnificativ viața, indiferent de activitatea pe care o desfășurați.

Imprimantele sunt de diferite tipuri și au funcții multiple: imprimare alb-negru, imprimare color, scanare, etc. În mod evident, numărul de opțiuni și funcții disponibile se reflectă în prețul final. Dacă nu aveți nevoie de ceva foarte complex, este indicat să vă orientați către modele mai simple, de la firme cunoscute în domeniu precum Canon.

În cazul unei imprimate mai ieftine, inclusiv prețul cartușului, care trebuie înlocuit periodic, după ce cantitatea de cerneală a fost epuizată și rezultatul printării nu mai este unul satisfăcător. Pe internet este extrem de ușor să consultați o ofertă de variate modele de cartușe imprimantă, care se vor potrivi cu siguranță modelului de imprimantă pe care îl aveți.

Cum aleg un cartus pentru imprimanta?

Trebuie să luați în considerare că nu orice cartuș se potrivește pentru orice imprimantă. Produsele trebuie să fie compatibile. Asfel, în cazul în care ați ales o imprimantă Canon, cele mai potrivite sunt cartușe imprimantă Canon, același principiu fiind aplicabil indiferent de firma produsului.

Schimbarea cartușului este simplă și nu trebuie să fiți reticenți în achiziționarea unei imprimate din această cauză. Alegeți să vă bucurați de mai mult confort, indiferent de activitatea desfășurată și să economisiți timp prețios!

Sursa de imagine:
Rimdeika / Shutterstock.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.