Avantajele unui sistem complet de acoperiş
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Avantajele unui sistem complet de acoperiş

GALERIE
showroom_sus
  • showroom_sus
- +

Un acoperiş trebuie să îmbine perfect partea estetică cu cea tehnică. De aceea specialiştii recomandă montarea unui sistem complet şi nu doar a învelitorii.


Pentru a afla care sunt avantajele unui sistem complet de acoperiş domnul Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta, producător naţional de sisteme complete de acoperiş, ne va răspunde la câteva întrebări:


Ce presupune un sistem complet de acoperiş?

“Un sistem complet de acoperiş cuprinde:
-    învelitoarea ( ţigla metalică disponibilă în diverse modele şi culori );
-    sistemul pluvial. Noi suntem primii în România care am introdus sistemul pluvial de tip rectangular care este mai eficient decât cel clasic;
-    accesorii: accesorii pentru funcţionarea eficientă a unui acoperiş, opritoare de zăpadă, accesorii pentru îmbinare şi etanşare”.

De de este important să fie montat un sistem complet de acoperiş?

“Eficienţa şi durabilitatea în timp a unui acoperiş nu este dată doar de învelitoarea acoperişului ci de întreg sistemul. Supus permanent capriciilor vremii prin suprafaţa mare care intră în contact direct cu mediul înconjurător, sistemul complet de acoperiş trebuie, prin izolaţiile înglobate, să asigure confortul termic al întregii construcţii.

De cele mai multe ori sistemului pluvial, nu i se acordă o atenţie deosebită dar acesta este o componentă cu o importanţă esenţială pentru durabilitatea şi funcţionalitatea acoperişului. Utilizarea sistemului adecvat protejează pereţii clădirii de pagubele create de umiditate. Toate accesoriile au un rol extrem de important şi sunt recomandate a fi montate.

La Caretta sistemul complet de acoperiş, este disponibil într-o gamă variată de culori oferind astfel  compatibilitate absolută între învelitoare şi accesoriile acesteia şi este alcătuit dintr-o gamă bogată de elemente. Fiecare joacă un rol important şi lipsa unuia poate conduce la apariţia unor probleme serioase în timp.”

Ce beneficii ar avea un client dacă ar cumpăra un acoperiş complet?

“Pe lângă aspectele tehnice menţionate, un sistem complet de acoperiş achiziţionat de la Caretta oferă o serie de beneficii specifice clienţilor noştrii şi anume:

-   aspect plăcut şi unitar corelat cu arhitectură casei datorită gamei complete şi unitare de culori pentru tot sistemul de acoperiş.
-    calitate ridicată garantată (30 de ani)
-    livrare direct de la producător
-    un preţ la ţigla metalică mult mai bun
-    sistem pluvial unic ca design şi cu o eficienţă superioară dovedită
-    termen lung de exploatare a acoperişului (peste 50 de ani)
-    livrare gratuită în maxim 48 de ore
-    economii la montaj

Orice client găseşte la Caretta soluţii personalizate. Pentru a înţelege ce înseamnă un acoperiş complet funcţional îi încurajăm pe cei care doresc să îşi monteze un acoperiş să solicite consultanţă gratuită la numărul de telefon 0735.000.555 sau pe site-ul companiei www.caretta.ro.

Specialiştii noştrii îi vor consilia gratuit şi le vor oferi sfaturi despre cum să îşi aleagă sistemul potrivit de acoperiş.”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.