anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

sambata, 21.05.2022

Advertorial

Avantajele unui sistem complet de acoperiş

GALERIE
showroom_sus
 • showroom_sus
- +

Un acoperiş trebuie să îmbine perfect partea estetică cu cea tehnică. De aceea specialiştii recomandă montarea unui sistem complet şi nu doar a învelitorii.


Pentru a afla care sunt avantajele unui sistem complet de acoperiş domnul Ciprian Marcu, managerul companiei Caretta, producător naţional de sisteme complete de acoperiş, ne va răspunde la câteva întrebări:


Ce presupune un sistem complet de acoperiş?

“Un sistem complet de acoperiş cuprinde:
-    învelitoarea ( ţigla metalică disponibilă în diverse modele şi culori );
-    sistemul pluvial. Noi suntem primii în România care am introdus sistemul pluvial de tip rectangular care este mai eficient decât cel clasic;
-    accesorii: accesorii pentru funcţionarea eficientă a unui acoperiş, opritoare de zăpadă, accesorii pentru îmbinare şi etanşare”.

De de este important să fie montat un sistem complet de acoperiş?

“Eficienţa şi durabilitatea în timp a unui acoperiş nu este dată doar de învelitoarea acoperişului ci de întreg sistemul. Supus permanent capriciilor vremii prin suprafaţa mare care intră în contact direct cu mediul înconjurător, sistemul complet de acoperiş trebuie, prin izolaţiile înglobate, să asigure confortul termic al întregii construcţii.

De cele mai multe ori sistemului pluvial, nu i se acordă o atenţie deosebită dar acesta este o componentă cu o importanţă esenţială pentru durabilitatea şi funcţionalitatea acoperişului. Utilizarea sistemului adecvat protejează pereţii clădirii de pagubele create de umiditate. Toate accesoriile au un rol extrem de important şi sunt recomandate a fi montate.

La Caretta sistemul complet de acoperiş, este disponibil într-o gamă variată de culori oferind astfel  compatibilitate absolută între învelitoare şi accesoriile acesteia şi este alcătuit dintr-o gamă bogată de elemente. Fiecare joacă un rol important şi lipsa unuia poate conduce la apariţia unor probleme serioase în timp.”

Ce beneficii ar avea un client dacă ar cumpăra un acoperiş complet?

“Pe lângă aspectele tehnice menţionate, un sistem complet de acoperiş achiziţionat de la Caretta oferă o serie de beneficii specifice clienţilor noştrii şi anume:

-   aspect plăcut şi unitar corelat cu arhitectură casei datorită gamei complete şi unitare de culori pentru tot sistemul de acoperiş.
-    calitate ridicată garantată (30 de ani)
-    livrare direct de la producător
-    un preţ la ţigla metalică mult mai bun
-    sistem pluvial unic ca design şi cu o eficienţă superioară dovedită
-    termen lung de exploatare a acoperişului (peste 50 de ani)
-    livrare gratuită în maxim 48 de ore
-    economii la montaj

Orice client găseşte la Caretta soluţii personalizate. Pentru a înţelege ce înseamnă un acoperiş complet funcţional îi încurajăm pe cei care doresc să îşi monteze un acoperiş să solicite consultanţă gratuită la numărul de telefon 0735.000.555 sau pe site-ul companiei www.caretta.ro.

Specialiştii noştrii îi vor consilia gratuit şi le vor oferi sfaturi despre cum să îşi aleagă sistemul potrivit de acoperiş.”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de AUR şi sporturile

Nicolae GRECU

Generaţia de AUR şi sporturile

Stimaţi iubitori de fotbal şi sporturi din spaţiul carpato-danubian-pontic, realizăm acum că noi, condeierii, pixarii şi tastatorii în domeniu am greşit în masă în aprecierile noastre.

opinii

Creşterea oraşului

arh. Ionel OANCEA

Creşterea oraşului

După reculul din anii postcomunişti, când falimentul industriei ieşene a distrus zeci de mii de locuri de muncă, dezvoltarea Iaşului a fost previzibilă. În fapt este marele pol de atracţie al regiunii Nord-Est şi unul dintre cele mai mari din ţară.

Lumina de la capătul Luminiţei

pr. Constantin STURZU

Lumina de la capătul Luminiţei

Aşa cum ni se relatează în pericopa evanghelică ce se citeşte mâine în bisericile ortodoxe (de la Ioan 4, 5-42), Iisus are un dialog deloc comod cu o femeie ce venise să scoată apă de la o fântână din Samaria, de lângă cetatea Sihar, acolo unde Domnul, ostenit de călătorie, se aşezase în aşteptarea ucenicilor plecaţi să cumpere de mâncare.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Articolul se referă pe scurt la apariţia componentei romanice a conştiinţei inaţionale a românilor.

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.