anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Avantajele utilizării unui aparat de spălat sub presiune (P)

GALERIE
ethan-sexton-plrxgwoefdo-unsplash
  • ethan-sexton-plrxgwoefdo-unsplash
- +

Indiferent de vreme, zăpadă și umiditate, se știe în general că un șasiu bine îngrijit este un drum drept către durata de viață a mașinii. Când vine vorba de a face față cu o mașină de spălat cu presiune, aceasta va fi de o mare ajutor. Este un produs relativ nou pe piața de produse și este conceput pentru a curăța o gamă largă de suprafețe, inclusiv pereți, garduri și alte structuri.

Pentru a curăța eficient regiunea poluată, spălarea trebuie să producă un curent puternic de apă care să pătrundă în locurile cele mai greu accesibile cu presiune mare. Ușurința cu care aceste aparate de spălat cu presiune puteau fi utilizate de către proprietarii de automobile a dus la o utilizare timpurie a acestora. În consecință, a fost dezvoltată o mini spălătorie auto de top, permițând fiecărui proprietar de mașină să-și mențină vehiculul impecabil în orice perioadă a anului.

Avantaje care sunt măsurabile în termeni de bani, așa cum este descris și de către Smart Buyer. Folosirea unui serviciu de spălare a vehiculelor este o risipă de bani pentru majoritatea proprietarilor de automobile. Cheltuielile unei companii de spălat auto, pe care trebuie să o plătească cel puțin de două ori pe lună și chiar mai des pe vreme nefavorabilă.

Când vine vorba de curățarea unui articol, aparatul de spălat cu presiune este destul de precisă. Aceste gadget-uri sunt menite să îndepărteze o gamă largă de murdărie de pe orice suprafață. Ca rezultat, folosirea unei mini-spălatoare pentru a curăța un vehicul reduce probabilitatea de a deteriora învelișul corpului.

Durează doar câteva minute să te speli pe mâini. Puteți curăța mașina în câteva minute cu acest echipament de înaltă calitate. În plus, apa poate pătrunde chiar și în cele mai îndepărtate zone ale vehiculului, inclusiv în grilajele radiatorului, jantele și multe altele.

Cu toate acestea, ca orice alt articol, aparatele de spălat cu presiune au o serie de dezavantaje. Atunci când utilizați o mașină de spălat cu înaltă presiune pentru a spăla o mașină, rețineți că aplicarea de prea multă soluție de curățare agresivă poate provoca uscarea acesteia pe suprafața vehiculului. În plus, anumiți detergenți lasă în urmă pete neatractive care trebuie îndepărtate cu finisaje specifice după uscare. De asemenea, esențială este utilizarea unei spălătorii auto pentru a îndepărta loviturile și alte pete de pe exteriorul vehiculului. Este posibil ca după această curățare să apară mai multă coroziune la locul defectului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Românii nu (prea) susţin greva profesorilor, profesorii (încă) susţin guvernul

Cosmin PAȘCA

Românii nu (prea) susţin greva profesorilor, profesorii (încă) susţin guvernul

Profesorii au pus mâna pe „arătător”, dar li-s încă dragi guvernanţii şi nu sunt dispuşi să-i bată la palmă.

opinii

Ochiul dracului

Briscan ZARA

Ochiul dracului

Dacă la început banii stăteau cuminţi în puşculiţă şi erau scoşi doar la zile negre sau la mare nevoie, azi zboară neîncetat şi ne conduc viaţa, fiecare aspect al vieţii, dintre cele mai intime. (...) Şi pentru că se mişcă atât de repede, că sunt volatili, banii acaparează tot ce mişcă. În curând probabil şi aerul pe care îl vom respira va veni cu un preţ, dacă nu cumva deja vine…

Regină pe un tron din paie

Cristina DANILOV

Regină pe un tron din paie

În rolurile de conducere, spune o vorbă, adeseori, femeile îşi tratează subordonaţii de sex feminin mult mai aspru decât bărbaţii sau decât îi tratează pe subordonaţii-bărbaţi. Instrumentele lor, de cele mai multe ori, spune aceeaşi vorbă, includ lovituri sub centură, remarci răutăcioase, alteori nepăsare, ignoranţă, marginalizare ce conduc la demisii sau transferuri din partea salariatelor. Cât adevăr cuprind aceste afirmaţii?

Artişti în dialog

Mihai DORIN

Artişti în dialog

Doi importaţi pictori ieşeni – Ofelia Huţul şi Gheorghe Lungu – şi-au reunit creaţiile recente sub genericul Între alb şi negru, la Memorialul Eminescu de la Ipoteşti. Instituţia de cultură ce îşi datorează existenţa iniţiativei regretatului actor şi om de cultură Ion Caramitru, gândită să reunească artişti de pretutindeni sub semnul geniului şi moştenirii eminesciene, a devenit în ultimele decenii o rampă de lansare pentru tinerele talente, pe de o parte, şi de consacrare, pe de altă parte. 

pulspulspuls

Iacătă cum se sudează mai bine echipa PNL Iaşi: la miuţă

Iacătă cum se sudează mai bine echipa PNL Iaşi: la miuţă

Unu la mână: s-o spunem din prima, ca să nu ne iasă vorbe că nu susţinem mişcarea, arsul caloriilor, cardio, salvarea planetei, alea, alea... 

Caricatura zilei

Grupul de Comunicare Strategică

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri