anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Avantajele utilizării unui aparat de spălat sub presiune (P)

GALERIE
ethan-sexton-plrxgwoefdo-unsplash
 • ethan-sexton-plrxgwoefdo-unsplash
- +

Indiferent de vreme, zăpadă și umiditate, se știe în general că un șasiu bine îngrijit este un drum drept către durata de viață a mașinii. Când vine vorba de a face față cu o mașină de spălat cu presiune, aceasta va fi de o mare ajutor. Este un produs relativ nou pe piața de produse și este conceput pentru a curăța o gamă largă de suprafețe, inclusiv pereți, garduri și alte structuri.

Pentru a curăța eficient regiunea poluată, spălarea trebuie să producă un curent puternic de apă care să pătrundă în locurile cele mai greu accesibile cu presiune mare. Ușurința cu care aceste aparate de spălat cu presiune puteau fi utilizate de către proprietarii de automobile a dus la o utilizare timpurie a acestora. În consecință, a fost dezvoltată o mini spălătorie auto de top, permițând fiecărui proprietar de mașină să-și mențină vehiculul impecabil în orice perioadă a anului.

Avantaje care sunt măsurabile în termeni de bani, așa cum este descris și de către Smart Buyer. Folosirea unui serviciu de spălare a vehiculelor este o risipă de bani pentru majoritatea proprietarilor de automobile. Cheltuielile unei companii de spălat auto, pe care trebuie să o plătească cel puțin de două ori pe lună și chiar mai des pe vreme nefavorabilă.

Când vine vorba de curățarea unui articol, aparatul de spălat cu presiune este destul de precisă. Aceste gadget-uri sunt menite să îndepărteze o gamă largă de murdărie de pe orice suprafață. Ca rezultat, folosirea unei mini-spălatoare pentru a curăța un vehicul reduce probabilitatea de a deteriora învelișul corpului.

Durează doar câteva minute să te speli pe mâini. Puteți curăța mașina în câteva minute cu acest echipament de înaltă calitate. În plus, apa poate pătrunde chiar și în cele mai îndepărtate zone ale vehiculului, inclusiv în grilajele radiatorului, jantele și multe altele.

Cu toate acestea, ca orice alt articol, aparatele de spălat cu presiune au o serie de dezavantaje. Atunci când utilizați o mașină de spălat cu înaltă presiune pentru a spăla o mașină, rețineți că aplicarea de prea multă soluție de curățare agresivă poate provoca uscarea acesteia pe suprafața vehiculului. În plus, anumiți detergenți lasă în urmă pete neatractive care trebuie îndepărtate cu finisaje specifice după uscare. De asemenea, esențială este utilizarea unei spălătorii auto pentru a îndepărta loviturile și alte pete de pe exteriorul vehiculului. Este posibil ca după această curățare să apară mai multă coroziune la locul defectului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.