Avem copii, avem și academii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Avem copii, avem și academii

GALERIE
Academia Didi2
 • Academia Didi2
- +

Grupele de Juniori ale Academiei Didi au venit cu două trofee de la Piatra Neamț, iar Steaua Magică a câștigat unul.

Grupele de juniori ale ”Academiei Didi” au participat la turneul de fotbal ”Gold Cup” de la Piatra Neamț cu echipe la cinci categorii de vârstă (2010-2014), la cele din anii 2012 și 2013 având chiar câte două garnituri. Copiii clubului condus de fostul mare fotbalist al Politehnicii, Didi Florean, au reușit să aducă la Iași două trofee.

Astfel, la categoria 2012, echipa antrenată de Robert Gucianu a câștigat turneul, învingând în finală cu 2-1 formația Juniorul București, după ce în semifinală a zdrobit cu 8-0 echipa Joy Bacău. Al doilea trofeu a fost adus la grupa 2013 de copiii antrenați de Bogdan Curpăn. Ei au făcut 8-2 în semifinală cu Juniorul Suceava, iar în finală au trecut cu 4-3 de Juniorul București. Această grupă a câștigat trofeul de la Iași acum două săptămâni.

Elevii lui Liviu Niță de la categoriile 2010 și 2011 s-au oprit în sferturi, respectiv semifinale. La categoria 2010, Academia Didi a învins în grupe cu 7-0 pe LPS Piatra Neamț și cu 2-0 pe Artys Botoșani, dar au pierdut cu 1-2 în fața echipei Kids Tâmpa Brașov. Cei cu un an mai tineri au învins cu 6-2 pe LPS Piatra Neamț și cu 5-1 pe Aripile Bacău, apoi au trecut în sferturi cu 10-0 de Star Bacău și a pierdut cu 0-5 semifinală la altă grupare ieșeană, Steaua Magică, condusă de fostul jucător al Politehnicii, Florin Croitoru (fratele antrenorului de la FC Botoșani). De altfel, Steaua Magică (antrenor, Petre Sinescu) a câștigat acest turneu, trecând în finală cu 3-0 de Junior Botoșani.

Revenind la Academia Didi, echipa de grupă 2014 (antrenor, Bogdan Curpăn) a învins Steaua Magică cu 2-0, dar a fost oprită în sferturi de Juniorul Suceava. Cu alte cuvinte, noi avem și juniori talentați, avem și academii, și antrenori avem, chiar și rezultate. Pe când și la Politehnica?

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

Câte ceva despre ororile nazismului

Nichita DANILOV

Câte ceva despre ororile nazismului

Realitatea din lagărele de naziste era atât de cosmetizată de aparatul de propagandă, încât chiar şi prizonierii proaspăt aduşi în vagoanele de vite sigilate aveau tendinţa să nu dea crezare sinistrelor zvonuri legate de exterminare. Ca să nu intre în panică, deţinuţii ce coborau din trenuri aveau parte de o privelişte aproape bucolică. E drept că exista sârmă ghimpată. Dar dincolo de sârmă domnea o ordine desăvârşită.

Povestea unui newsletter: Eminescu şi statistica

Ciprian IFTIMOAEI

Povestea unui newsletter: Eminescu şi statistica

Pe la începutul lunii decembrie 2021, mă pomenesc cu un telefon de la prietenul şi colegul Bogdan Pătărlăgeanu de la Direcţia de Comunicare a Institutului Naţional de Statistică (INS) cu propunerea de a colabora la un Newsletter pentru Ziua Culturii Naţionale (15 ianuarie) în care să surprindem crâmpeie din publicistica economică şi socială a poetului Mihai Eminescu, eventual, condimentate cu date statistice. Mai înainte de toate, prietenul Bogdan se interesă dacă ştiu ceva despre legătura lui Eminescu cu statistica, parcă, bănuind că am în lucru un studiu cu tema „Scurt istoric al statisticii oficiale în România” în care aveam câteva rânduri despre tema în cauză.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X