Averea fabuloasă a unui tânăr director care a lucrat numai la stat
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Averea fabuloasă a unui tânăr director care a lucrat numai la stat

GALERIE
Burghiu David Alexandru
  • Burghiu David Alexandru
- +

Lipsa apei calde în timpul verii şi a căldurii iarna au devenit o normă pentru mulţi bucureşteni. Directorul Termoenergetica, compania care ar trebui să livreze aceste servicii, nu este tulburat de lipsa de eficienţă a acesteia. 

El a strâns, până la 35 de ani, o avere fabuloasă. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. este, începând cu data de 01.12.2019, operatorul regional al serviciului public de alimentare cu energie termică în arealul deservit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti–Ilfov în baza Contractului de delegare a gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termică încheiat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti–Ilfov, se arată în prezentarea Companiei. Directorul general al instituţiei este Burghiu David Alexandru. El este absolvent al Academiei de Poliţiei, specializarea Drept, în 2008. De unde deduce că are în jur de 35 de ani.

Are un master la Colegiul Naţional de Apărare. Până în 2014 a fost ofiţer specialist MAI.

Din 2016, devine consilier pentru relaţii externe la Compania Naţională Aeroporturi.

Din 2017 este, concomitent, administator neexecutiv Metrorex, administrator neexecutiv la Compania Naţională de Parcuri şi Grădini, Director la Compania Municipală de Management al Traficului (2017 - 2018).

Din 2018 este şi administrator special RADET.

Burghiu are 5 venituri din bani publici

-  37.524 de lei indemnizaţie CA Metrorex,

-  104.285 lei Indemnizaţie Administrator special RADET

-  96.491 lei, indemnizaţie Director General Compania Municipală Termoenergetica

-  43.652 de lei indemnizaţie Companie Muncipală parcuri şi grădini

-  65.762 lei Comisia pentru aplicarea legii 550/2002 (privind vânzarea spaţiilor comerciale proprietate privată a statului şi a celor de prestări de servicii, aflate în administrarea consiliilor judeţene sau a consiliilor locale, precum şi a celor aflate în patrimoniul regiilor autonome de interes local).

În anul 2020 a câştigat suma de 347.714 lei, adică 6.000 de euro pe lună.
 Burghiu colecţionează case, maşini, terenuri şi bijuterii

Are 6 terenuri din care două în Otopeni şi două la Bran. Deţine 8 clădiri, din care 2 la Chişinău şi 2 în Otopeni. În 15 ani a colecţionat bijuterii de 300.000 de euro. Are 3 maşini. Datoriile la bănci, în valoare de 200 de mii euro, sunt mai mici decât valoarea bijuteriilor pe care le deţine.

Compania condusă de Burghiu are în exploatare: 954,09 km conducte - reţele termice primare, 2963,3 km conducte - reţele termice secundare. Majoritatea sunt în stare înaintată de deteriorare.

SURSA: newsweek.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.