anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Averea fabuloasă a unui tânăr director care a lucrat numai la stat

GALERIE
Burghiu David Alexandru
 • Burghiu David Alexandru
- +

Lipsa apei calde în timpul verii şi a căldurii iarna au devenit o normă pentru mulţi bucureşteni. Directorul Termoenergetica, compania care ar trebui să livreze aceste servicii, nu este tulburat de lipsa de eficienţă a acesteia. 

El a strâns, până la 35 de ani, o avere fabuloasă. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. este, începând cu data de 01.12.2019, operatorul regional al serviciului public de alimentare cu energie termică în arealul deservit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti–Ilfov în baza Contractului de delegare a gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termică încheiat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti–Ilfov, se arată în prezentarea Companiei. Directorul general al instituţiei este Burghiu David Alexandru. El este absolvent al Academiei de Poliţiei, specializarea Drept, în 2008. De unde deduce că are în jur de 35 de ani.

Are un master la Colegiul Naţional de Apărare. Până în 2014 a fost ofiţer specialist MAI.

Din 2016, devine consilier pentru relaţii externe la Compania Naţională Aeroporturi.

Din 2017 este, concomitent, administator neexecutiv Metrorex, administrator neexecutiv la Compania Naţională de Parcuri şi Grădini, Director la Compania Municipală de Management al Traficului (2017 - 2018).

Din 2018 este şi administrator special RADET.

Burghiu are 5 venituri din bani publici

-  37.524 de lei indemnizaţie CA Metrorex,

-  104.285 lei Indemnizaţie Administrator special RADET

-  96.491 lei, indemnizaţie Director General Compania Municipală Termoenergetica

-  43.652 de lei indemnizaţie Companie Muncipală parcuri şi grădini

-  65.762 lei Comisia pentru aplicarea legii 550/2002 (privind vânzarea spaţiilor comerciale proprietate privată a statului şi a celor de prestări de servicii, aflate în administrarea consiliilor judeţene sau a consiliilor locale, precum şi a celor aflate în patrimoniul regiilor autonome de interes local).

În anul 2020 a câştigat suma de 347.714 lei, adică 6.000 de euro pe lună.
 Burghiu colecţionează case, maşini, terenuri şi bijuterii

Are 6 terenuri din care două în Otopeni şi două la Bran. Deţine 8 clădiri, din care 2 la Chişinău şi 2 în Otopeni. În 15 ani a colecţionat bijuterii de 300.000 de euro. Are 3 maşini. Datoriile la bănci, în valoare de 200 de mii euro, sunt mai mici decât valoarea bijuteriilor pe care le deţine.

Compania condusă de Burghiu are în exploatare: 954,09 km conducte - reţele termice primare, 2963,3 km conducte - reţele termice secundare. Majoritatea sunt în stare înaintată de deteriorare.

SURSA: newsweek.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X