Averea Stelei Popescu, scoasă la vânzare cu bucata de către fiica ei adoptivă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Averea Stelei Popescu, scoasă la vânzare cu bucata de către fiica ei adoptivă

GALERIE
stela popescu , doina maximilian
  • stela popescu , doina maximilian
- +

Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei actrițe Stela Popescu, a uitat de dorința mamei sale și a scos la licitație mai multe bunuri și obiecte de valoare. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost dată în judecată la finalul anului trecut de o firmă din domeniul imobiliarelor, procesul fiind amânat din cauza pandemiei.

Singurul copil al actriței care a dispărut fulgerător în urmă cu mai bine de 2 ani urmează să se prezinte la Tribunal pe 1 iulie, la Judecătoria Sectorului 2 București, după ce a scos la licitație mai multe bunuri ale regretatei Stela Popescu, averea sa ridicându-se la circa 1 milion de euro, scrie wowbiz.ro.

Obiectul dosarului în care Doina Maximilian a fost chemată în calitate de pârât este cel de „pretenții”. Totodată, fiica doamnei teatrului de revistă din România este singura moștenitoare a averii actriței care a murit la 81 de ani, pe 23 noiembrie 2017.

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și soțul ei, umoristul Puiu Maximilian la vârsta de 15 ani, aceasta fiind chiar fiica fratelui lui Puiu. După moartea părinților săi adoptivi Doina Maximilian, care este de profesie regizor de film, a radiat mai multe firme lăsate moștenire.

Așa se face că fiica adoptivă a regretatei actrițe a renunțat la Asociaţia Puiu Maximilian care se ocupa cu derularea diferitelor evenimente artistice. Asociația a fost înființată în memoria soțului regretatei actrițe, însă în anul 2018 Doina Maximilian renunța la ea.

Averea de 900.000 de euro nu este singura lăsată moștenire de regretata actriță Stela Popescu. Acesta i-a lăsat fiicei sale și un bloc în centrul Bucureștiului unde visa ca membrii familiei sale să se reunească. Blocul cu 3 etaje a fost la rândul său scos la citație de Doina Maximilian.

Clădirea are o suprafață de 100 de metri pătrați pe fiecare etaj, investiția ridicându-se la circa 300.000 de euro. Potrivit unor surse citate de libertatea.ro, fiica regretatei artiste a discutat cu o agenție imobiliară și a luat în calcul inclusiv închirierea.

De asemenea, Doina Maximilian a rămas și cu vila în care a locuit mama sa, Stela Popescu. Fiica regretatei actrițe s-a mutat în locuința de lângă Grădina Icoanei la scurt timp după moartea artistei, dar ulterior a început să se plângă de condiții și instalațiile vechi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Alexandru LĂZESCU

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Multe dintre opiniile experţilor despre ceea ce ar trebui să facă noua administraţie de la Washington în materie de politică externă ignoră complet noua realitate geopolitică şi sunt impregnate de o doză masivă de idealism utopic.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Nichita DANILOV

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Pictorul Ion Neagoe a fost un nonconformist, un revoltat. Picta cu pasiune, dar refuza să se manifeste în afara atelierului. Oare exigenţa legată de propria sa creaţie n-a fost o barieră în calea afirmării sale?

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dana ȚABREA

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dacă glumele au la bază un gând serios, nu există glume nevinovate. Nici măcar în plan filosofic nu scăpăm de glumele serioase. De pildă, pamfletul intitulat în mod ironic „Ruskin’s Philosophy” pe care R.G. Collingwood l-a susţinut public la o conferinţă despre John Ruskin. Sesizarea poantei trebuie să se producă instantaneu şi fără apel la raţiune, discursivitate, ceea ce nu e tocmai cazul glumelor serioase. Pentru acestea din urmă îţi poţi propune să arăţi în ce constă seriozitatea lor.

Între progres şi progresism regresiv

Michael ASTNER

Între progres şi progresism regresiv

- (în)semnele timpului -

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

1 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.