anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Avocat: Remuşcările l-au făcut să recunoască. Se va face reconstituire

GALERIE
avocat
  • avocat
- +

Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, spune că remuşcările l-au determinat pe clientul săi să îşi recunoască faptele. Audierile vor fi reluate la ora 20.00, urmând să aibă loc şi o reconstituire. Bogdan Alexandru a declarat în faţa DIICOT Craiova că suspectul de crimă s-a simţit rău şi a fost dus în arestul Poliţiei, unde primeşte asistenţă medicală, audierile urmând să fie reluate la ora 20.00.

Avocatul a spus că Gheorghe Dincă are păreri de rău şi şia recunoscut faptele pentră că a cedat din cauza remuşcărilor. Întrebat dacă s-a ridicat problema eventualei existenţe a altor victime, avocatul a răspuns că „nu se vorbeşte despre acest lucru”. Întrebat, de asemenea, dacă suspectul a spus unde a ascuns rămăşiţele din corpurile victimelor, Bogdan Alexandru a răspuns „a dat detalii, dar nu pot să vă spunm sunt chestiuni de urmărire penală. (...) S-au dat detalii cu privire la modul de săvârşire a infracţiunilor”.

Totodată, avocatul, întrebat dacă Dincă avea şi alte dosare, a spus că a văzut fişa de cazier judiciar a acestuia şi cazierul „este curat”. Avocatul nu a exclus nici eventualitatea ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice. De asemenea, după audieri va avea loc şi o reconstituire, despre care avocatul susţine că este obligatorie.

„Dosarul de trafic de persoane a fost făcut pe cazul Luiza, pe primul caz. Ulterior s-a continuat şi s-a făcut caz de trafic de minori şi pe cazul Alexandra şi aşa s-a ajuns la acuzaţie, făcând o conexare a celor două dosare. Deci discutăm de trafic de persoane numai în cazul acestor două cazuri, nici decum de alte cazuri, nu sunt alte persoane pentru care să fie acuzat”.

Întrebat dacă Dincă şi-a ales victimele la întâmplare, avocatul a răspuns afirmativ. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete pe care le-a sechestrat. Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa şi curtea bărbatului. În cenuşa dintr-un butoi se aflau mai multe rămăşiţe umane. Iniţial, în declaraţia din faţa anchetatorilor, Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga ţânţarii.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simţit rău. Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politruci

Cătălin ONOFREI

Politruci

Da, sunt total de acord cu Orban. Politrucii trebuie mătrăşiţi. Dar începeţi cu cei din PNL, din PSD, din USR! Sigur este vorba de o măsură constituţională!

Filmuletul zilei

opinii

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Ciprian IFTIMOAEI

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Începând cu anul 2010, pe data de 20 octombrie, se aniversează în peste 130 de ţări Ziua Mondială a Statisticii. Această aniversare a fost stabilită prin Rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite 64/267 din 3 iunie 2010, ca o recunoaştere a activităţii Comisiei de Statistică a ONU, care funcţionează din 1947, în dezvoltarea sistemelor naţionale de statistică (statisticilor oficiale), îmbunătăţirea comparabilităţii acestora, elaborarea unor indicatori statistici fiabili, precum şi acordarea de asistenţă pentru programele de dezvoltare durabilă.

Cuvântul ierarhului

Mihai DORIN

Cuvântul ierarhului

Trăim o stare de agitaţie care ne complică vieţile, iar pe unii îi împiedică să gândească responsabil. Am în vedere mai ales pe cei care au datoria - prin statutul funcţiei şi fişa postului - să aducă măcar un strop de calm, dacă pace nu pot, din varii motive, care ţin nu atât de complexitatea gestionării pandemiei, cât de incapacitatea intelectuală de a identifica soluţii mature, nu simple măsuri imperativ-restrictive. 

pulspulspuls

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Caricatura zilei

Bun simt auto

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.