anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 27.05.2022

Azi, complotistul numărul 2 de la partidoi: Ceafă Lată şi avioanele famigliei

GALERIE
puls
 • puls
- +

Dacă tot sunt la modă zilele astea bârfele şi şuşanelele despre complotiştii anti-Măricel de la partidoiul ieşean, că de acesatea se face hazul cel mai mare, haideţi să vă mai spunem una faină pe azi! 

Una, fireşte, care să meargă uns după aia de ieri despre acidul hialuronic pentru remodelare volumetrică injectat de una din madamele de partid şi de stat care a ratat participarea la revoluţia internă pe motiv de incapacitate de a vorbi. Azi, aşadar, haideţi să vorbim despre jupânul şef de la avioane, musiu Ceafă Lată, despre care cică şi acuma râd angajaţii despre cum a fost el astăvară la mare cu famiglia, pe banii instituţiei.

În fiecare august, în staţiunea Venus, la un anume hotel de fiţe de acolo are loc anual conferinţa despre avioane şi concordat, ceva în legătură cu banii pe care îi poţi obţine la nevoie, un eveniment zice-se că foarte profi, util celor care înţeleg cum merg lucrurile. Sau cum zboară, în fine....

Ei bine, auzim că acolo şi anul acesta chiar s-au discutat chestiuni tare interesante, ce ar fi fost de maximă utilitate pentru instituţia cu avioane de la Iaşi, în mare nevoi financiare de vreun an încoace. Ceafă lată al nostru, zice-se, a anunţat organizatorii că se duce el, dar că mai vine cu un derector de la Iaşi, aşa că să i se rezerve moca două camere. Toată lumea a crezut că deplasarea asta în doi are legătură tocmai cu nevoile mari de expertiză ale instuţiei ieşene, la vremuri de criză.

Ei, aş: şi voi acuma! Cică omul  nostru a luat două apartamente pentru că s-a dus acolo cu toată famiglia, şi auzim că la lucrările conferinţei nici măcar nu a trecut să servească o măslină, o pralină, ceva. Decât doar trecea dimineaţa pe la uşă, în drum spre plajă. Aşa că, ce să fie? Nu-i nimic: a trecut acceleratul...

Cuc armenesc de Iaşi

La final haideţi să vă mai servim una despre aleşii mai uitaţi ai ieşenilor, despre care nu’ş cum se face dar vine vorba mai rar. De-un par egzamplu, Văru Jan, dipotatul ieşean de origini vrâncean, dar născut oltean craiovean, cuc armenesc de altfelean. Ghici de ce credeţi că luptă acesta aşa de vajnic din tranşeele Facebookului de câtevaz zile încoace, lovind pe apucatelea pa în liberali, ba în userişti?

Ehehe, se vede că aţi uitat de faza cu mirul sinatoarei şi alea alea... Păi omul are dosar care-l aşteaptă după colţ, auzim că nici măcar n-a giugulit el acolo grăunţele cele mai maşcate, ci şeful Tăriceanu, iar acuma, ca să nu vină peste el procurorii ca să-l prindă fără imunitate după alegeri, s-ar milogi pe la partidoi de-un loc pe liste, aşa cum cică Tăriceanu a rezolvat deja pentru sine. Musiu, ăia n-au nici pentru ei, d’apăiii...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un concurs de arhitectură care poate da Iaşului o nouă clădire emblematică

Toni HRIŢAC

Un concurs de arhitectură care poate da Iaşului o nouă clădire emblematică

Anunţul companiei Iulius apropie de sfârşit o dezbatere publică care în urmă cu trei ani a mobilizat societatea civilă ieşeană. Au fost douăsprezece ore de discuţii aprinse, marcate de suspiciune şi neîncredere. Este însă atributul unui oraş de valoare să scoată o asemenea soluţie după discuţii încinse.

opinii

Franţa: un guvern de tranziţie, dar cu probleme

Alexandru CĂLINESCU

Franţa: un guvern de tranziţie, dar cu probleme

După ce reluaseră sloganul clasic, „să punem stavilă extremei drepte”, au descoperit că extrema stângă, sub conducerea lui Jean-Luc Mélenchon, a devenit mai periculoasă decât partidul lui Marine Le Pen. În consecinţă, executivul actual (căruia comentatorii îi prevăd o viaţă scurtă) a fost alcătuit în aşa fel încât să „ciupească” (scuzaţi termenul) din electoratul mélenchonist.

Cine ocupă scaunul gol?

George PLEȘU

Cine ocupă scaunul gol?

Iaşul are nevoie de un organism care să direcţioneze, să ghideze şi să potenţeze eforturile culturale ale comunităţii, de la administraţia locală şi instituţiile culturale de stat, la societatea civilă, sectorul cultural independent şi până la publicul existent şi dezvoltarea de noi audienţe. Fie că se va chema Institutul Cultural Ieşean sau în orice alt fel, înfiinţarea sa este esenţială pentru a reprezenta interesele industriilor culturale şi creative şi a realiza cât mai rapid o strategie culturală care să facă parte dintr-o viitoare strategie de oraş.

IN MEMORIAM: Am pierdut un model - prof. dr. Victor Strat

dr. Eugen TÂRCOVEANU

IN MEMORIAM: Am pierdut un model - prof. dr. Victor Strat

Alături de alte mari personalităţi chirurgicale, profesorul Victor Strat se înscrie în galeria celor care au contribuit la progresul şi modernizarea chirurgiei din ţara noastră. Şcoala pe care a format-o îi este pe deplin recunoscătoare şi îi va păstra o vie amintire.

pulspulspuls

Agamiţii Dandanache de la Iaşi: o lungă şi tristă poveste de succes

Agamiţii Dandanache de la Iaşi: o lungă şi tristă poveste de succes

Tare ne-am mai amuzat alaltăieri, stimaţi telespectatori, când l-am auzit pe fostul şef liberal nea Şică Orban dezvăluind boborului, la o emisiune teve şi oră de maximă audienţă, şi chiar de ziua lui, cum a trebuit el săracul să-i paraşuteze pe listele parlamentare liberale pe actualul premier Ciucă şi pe actualul menistru al Justiţiei Predoiu, totul la intervenţii din afara partidului (de la Cotroceni, adicătelea). 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.