anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Azimut Copou, ansamblul rezidențial proiectat în avantajul dorințelor tale (P)

GALERIE
proiect-inamstro
 • proiect-inamstro
- +

Cum ar fi să locuiești într-o zonă promițătoare și atractivă, pe Aleea Mihail Sadoveanu? Să ai un stil de viață modern și ambițios și, totodată, să savurezi priveliști din cel mai înalt punct din Iași?

Apartamentul tău într-un ansamblu rezidențial proiectat în avantajul dorințelor tale nu mai este un vis.

AZIMUT COPOU IAȘI este chintesența confortului și armoniei pe care le meriți din plin. Admiră peisajul superb de la geamurile panoramice, petrece timpul liber în parcul Copou și obține siguranța unui bloc construit cu materiale de înaltă calitate - toate într-un singur ansamblu rezidențial.

Azimut Copou - proiecția ideală pentru o viață confortabilă în vibrația unui oraș în dezvoltare

Ansamblul rezidențial Azimut Copou îți oferă posibilitatea de a locui în cel mai frumos loc din Iași - regiunea Copou. Proiectul este amplasat pe Aleea Mihail Sadoveanu nr. 43, într-o zonă mult râvnită de rezidenții locali. O zonă rezidențială confortabilă, sigură și liniștită, lipsită de zbuciumul orașului, dar de unde se face cu ușurință legătura către arterele orașului.

Proiectat să ofere o simbioză perfectă între cadrul natural și urban, ansamblul are spații vitrate înalte, priveliște panoramică de la cea mai înaltă altitudine și proximitate cu spații de recreere.

Fiecare material este atent selecționat pentru ca să fii sigur de cea mai bună alegere. Holurile sunt finisate cu marmură, penthouse-urile sunt exclusiviste cu terasă și vedere de excepție. Pentru a ușura rutina zilnică a locatarilor au fost proiectate locuri de parcare private cu un sistem multiparking și spații comerciale la parter, care asigură toate necesitățile de bază. 

Ansamblul Azimut Copou dispune de două ascensoare de dimensiuni mari cu acces inclusiv din parcarea subterană, precum și alte facilități gândite pentru confortul maxim al unui rezident modern.

Alege un stil de viață modern într-o zonă selectă a orașului și bucură-te de toate avantajele unui trai urban de vis.

Accesează site-ul: https://www.inamstro.ro/azimut/ și alege planimetria perfectă pentru tine și familia ta, iar pentru alte detalii  apelează la numărul: +40 758 557 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.