anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Băbăeţ, duceţi-l repede înapoi!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nene Urtoiule, când îţi sugeram prin primăvară să nu te înhaiţi politic la candidatură cu el că are să te facă de râs ipochimenul, pentru că are apucături de ţopârlan, nu ne-ai crezut. 

Iaca acuma ce postează personagiul, candidat la Consiliul Judeţean al partidului cu autostrada Moldovei.

E adevărat, după socoteala noastră, postarea a fost scrisă undeva pe la miezul nopţii, duminică seară. Şi, cum ştim că omul nu prea le duce la ureche, s-o fi luat cu compania şi a uitat că Facebook e loc public. Dar, băi nene băi, parcă nici chiar aşa...

De unde aţi scos gherţoiul, băi? Duceţi-l repede înapoi, până nu face pocinogul ăla mare cu urcat pe mese!

Mai face au ba Felu cărţile?

Pentru că în aceste zile cică se fac, se desfac, se bat şi se dau la tăiat cărţile pentru viitoarele posturi de vici la premărie şi la cejău, haideţi să vă povestim una faină, culeasă din zona liberalilor mai vorbăreţi de la filiala ieşeană, despre care cică se bârfeşte din greu la câte-o bere, seara pe răcoare.

Cică personagiul despre care se spune la Iaşi că ar fi cureaua de legătură între Fluturel bucovineanul şi Paralexe pădureanul, înspre Ludovic bucureşteanul, advocatul şi conţilierul local Boss, în privinţa aducerii lui Mihăiţă în partid, ei bine, cică acesta ar fi început asaltul final pentru a pune mâna pe funcţia de viitor vice al lui Mihăiţă. Acesta, cică, a mers zilele astea la nimeni altul decât Felu Renechiu acasă, ca să-i ceară şi lui sprijin pentru a deveni vice. Mulţi dintre liberali zic că acum se va vedea dacă Felu mai are atâta influenţă pe cât se spune asupra liberalilor din Iaşi.

Numai că, spun gurile rele, până şi Felu l-ar fi refuzat, deşi Boss îşi punea speranţele în influenţa lui. E de amintit aicea combinaţiile advocatului cu măşti şi studii de fezabilitate pe gaze naturale, dar şi faptul că el a fost purtătorul de mesaje între Paralexe şi Mihăiţă, pe tema intrării ultimului la liberali. Dar, dacă nici asta nu a contat atât de mult, încât el se duce acuma la Felu să ceară sprijin, e clar că ceva s-a întâmplat în preajma lui Paralexe. Hmm: oare e aia la care ne gândim noi că vă gândiţi şi voi? N-ar fi rău deloc...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.