Babasha, despre apariţia în concertul Coldplay: „Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

joi, 13 iunie 2024, 10:08
1 MIN
 Babasha, despre apariţia în concertul Coldplay: „Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

Cântăreţul Babasha, 22 de ani, a vorbit, într-un videoclip pe Instagram, despre apariţia în concertul Coldplay: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam”. El a vorbit despre colaborarea cu artiştii britanici şi că ar fi acceptat să cânte cu ei „indiferent de toate huiduielile”. Babasha a anunţat că joi „urmează un show şi mai şi”.

„Eu sunt doar un puşti de 22 de ani care chiar munceşte, zi şi noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înţelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha.

„Pentru cine nu ştie, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 şi 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale şi m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu ştiu câţi dintre voi aţi fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel şi, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aş fi acceptat. Aşa ceva este o dată în viaţă. Am avut şi o probă de sunet înainte, pentru că aşa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”.

Coldplay urmează să susţină al doilea concert la Bucureşti, joi, pe Arena Naţională.

Citiți și: Cine este Babasha, manelistul român care a stârnit controverse în debutul concertului Coldplay

Citiți și: Un cântăreţ de manele a cântat la concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Publicul a huiduit

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii