Back to School - Premiant încă din vacanţa la Moldova Center
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Back to School - Premiant încă din vacanţa la Moldova Center

GALERIE
Rivium 6 sept
  • Rivium 6 sept
- +

A venit septembrie, în câteva zile începe şcoala, iar listele de cumpărături sunt tot mai pline. Şi pentru că ştim cât de util poate fi un rucsac, un set de creioane colorate sau un set de rachete de badminton, ne-am gândit să vă pregătim o surpriză: la Moldova Center eşti premiant încă din vacanţă!
În perioada 2.09 – 11.09, la Moldova Center cumpărăturile îţi aduc sute de premii în fiecare zi!


Ce poţi câştiga?

1. Premii instant acordate zilnic pe baza valorii înscrise pe bonul de cumpărături:
- 100 de seturi pixuri şi breloc;
- 50 de seturi de colorat;
- 50 de vouchere la Simigeria Petru;
- 70 de rucsacuri;
- 60 de rachete badminton;
- 50 de ceasuri/pedometru.
2. Premii bonus: vouchere DopoPoco Trattoria în valoare de 250 lei fiecare, pentru prânzuri delicioase sau cine senzaţionale.

Cum poţi câştiga?

Dacă faci cumpărături în perioada promoţiei (02.09.2016, ora 10:00 – 11.09.2016, ora 18:30) în magazinele din Moldova Shopping Center în valoare de minim 70 de lei, vino cu bonul/bonurile emise în acea zi şi prezintă-le la Biroul Informaţii de la etajul 1 din Moldova Center.

#Binedeştiut
Premiile instant vor fi oferite clientilor participanţi la promoţie înregistraţi zilnic la Biroul de Informaţii, de luni până duminică, în perioada 02.09.2016-11.09.2016, în intervalul orar 10:30-18:30, după cum urmează:
Pragul 1:  la BONURI de cumpărături cu o valoare de minim 70 de lei, participantul va primi fie un set pix şi breloc, fie un set de colorat, fie un voucher Simigeria Petru, în LIMITA STOCULUI ZILNIC DISPONIBIL;
Pragul 2: la BONURI de cumpărături cu o valoare de minim 150 de lei, participantul va primi fie un rucsac, fie un set de rachete bedminton, în LIMITA STOCULUI ZILNIC DISPONIBIL.
Pragul 3: la BONURI de cumpărături cu o valoare de minim 350 de lei, participantul va primi un ceas/pedometru, în LIMITA STOCULUI ZILNIC DISPONIBIL.

Te aşteptam la cumpărăturile care te pregătesc pentru şcoală! Mult succes!

*** Pentru mai multe detalii citeşte regulamentul oficial al campaniei, pe care îl găseşti şi pe www.moldovacenter.ro.


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.