Băiat de 14 ani, găsit mort într-un apartament din Brezoi. Sora sa, în vârstă de 26 de ani, inconştientă

marți, 06 decembrie 2022, 20:40
1 MIN
 Băiat de 14 ani, găsit mort într-un apartament din Brezoi. Sora sa, în vârstă de 26 de ani, inconştientă

Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un apartament din Brezoi, judeţul Vâlcea, iar sora sa, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la spital, inconştientă. Pompierii au intrat în locuinţă pe geamul de la balcon, după ce au fost alertaţi de bunica şi mătuşa adolescentului, îngrijorate că acesta nu răspundea la uşă din seara precedentă.

Potrivit ISU Vâlcea, angajaţii instituţiei au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.00, că un adolescent de 14 ani din localitatea Brezoi nu raspunde la uşa locuinţei de luni seară.  Apelul a fost făcut de către bunica şi mătuşa copilului, care s-au panicat în lipsa unui răspuns. 

 Acolo au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU şi SAJ şi s-a reuşit pătrunderea in apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În locuinţă au fost găsite două persoane, soră şi frate, în stare de inconştientă.
 
”Băiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoştinţei. Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanţa. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, fiind preluată de către  echipajul SMURD Brezoi şi transportată la spital. În momentul patrunderii în apartament (pe geamul de la balcon), în interiorul apartamentului s-a constatat că sobele erau reci şi ambele persoane se aflau în dormitor”, a precizat sursa citată.
 
Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii