anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 29.06.2022

Comunicat de presa

Balul de La Castel, cel mai important eveniment filantropic din regiunea Moldovei, revine vara aceasta (P)

GALERIE
Banner_Presa_1920x1080px_Balul_de_La_Castel_2022_1 (1)
 • Banner_Presa_1920x1080px_Balul_de_La_Castel_2022_1 (1)
- +

19 mai 2022 - Fundația Serviciilor Sociale Bethany anunță organizarea Balului de La Castel, cel mai important eveniment filantropic din regiunea Moldovei și unul dintre cele mai vizibile evenimente de profil din România. După doi ani de așteptare, evenimentul revine vara aceasta cu cea de a IX-a ediție, care va avea loc anul acesta pe data de 9 iunie 2022, la Hotel Restaurant La Castel, din Iași.

Organizat în beneficiul copiilor și tinerilor vulnerabili sprijiniți de organizație, Balul de La Castel devine cadrul prin care comunitatea locală poate să ofere șansa la o viață mai bună generată de cei care au fost cândva mici pentru cei care încă sunt. Balul de La Castel, prin caracterul său caritabil, oferă cadrul ideal oamenilor care doresc să ajute copiii aflați în dificultate, oferindu-le posibilitatea de a susține programele terapeutice și educaționale ale Fundației. Pe lângă bucuria de a ajuta, invitații la eveniment vor avea oportunitatea de a obține o lucrare de artă sau un obiect de colecție care să le întregească colecțiile personale și să le ofere o amintire frumoasă. 

 
REVERDERIA, mărturia rezilienței  

Tema serii de bal din acest an, REVERDERIA, este mărturia rezilienței, a visurilor duse mai departe și a unei misiuni care va continua neîncetat. Inspirată de forța naturii, de începuturile ei perene și neîndoielnice, tema acestei ediții a Balului de La Castel pune în lumină verdele, pasărea, frunza, susurul apei, botanica în toată splendoarea sa, umblată la pas și bătută din aripi de toate vietățile care o completează sublim. După doi ani, această nouă ediție este dedicată puterii de a o lua de la capăt, indiferent de obstacole și de opriri. 

Arta binelui prinde aripi 

Balul de La Castel este evenimentul unde arta se întâlnește cu generozitatea, în cadrul licitației caritabile, cel mai incitant și așteptat moment al serii. Și în această ediție a evenimentului caritabil, Fundația Bethany își propune să dea aripi binelui și să obțină fonduri pentru a susține programele sociale și educaționale prin care ajută copiii aflați în dificultate din regiunea Moldovei, prin scoaterea la licitație a unor lucrări de artă și a unor obiecte de colecție deosebite. Toate acestea sunt create și donate de artiști români în scopul strângerii fondurilor necesare continuării programelor terapeutice, centrelor de zi și centrelor educaționale prin care sute de copii aflați în situații dificile primesc ajutor de specialitate.  

Licitația caritabilă din cadrul Balului reprezintă nu doar un context prin care sunt mobilizate fonduri pentru a susține programele Fundației pentru copiii și tinerii în dificultate, dar și un moment în care sunt puși în valoare artiști români, designeri talentați, creatori în diverse domenii, care, prin generozitate și dorință de a face bine, aduc în fața publicului creațiile realizate special pentru seara Balului.  

În cadrul licitației celei de a IX-a ediție a Balului, arta binelui prinde contur prin creațiile unor pictori și sculptori de renume – Claudiu Ciobanu, Miruna Cojanu, Daniela Grapă, Ovidiu Kloska, Ada Alina Lungu, Ion Nedelcu, Irina Jijian Pascariu, Daniel Rădulescu, Virgil Scripcariu și Vladinsky (Vlad Marian), precum și prin creațiile unor artiști la început de drum – Marcel Pușcașu, Raluca Simon și Mihail Vornicu, acesta din urmă tânăr bursier în programele Fundației. Totodată, branduri cunoscute precum Exquisite Diamonds, Augustin Matei Watches și designerul Tudor Halațiu se alătură cauzelor susținute, donând pentru licitația caritabilă bijuterii, ceasuri și obiecte vestimentare unice.   

*** 

Despre Balul de La Castel  

Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei și are loc anual la Iași în beneficiul copiilor vulnerabili. Scopul evenimentului din fiecare an este de a mobiliza comunitatea, atât mediul de afaceri, cât și persoane fizice, în vederea susținerii intervențiilor sociale și educaționale ale Fundației Serviciilor Sociale Bethany dedicate copiilor și tinerilor în dificultate din Iași și din regiunea Moldovei. 

Balul de La Castel este un eveniment inițiat și organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, aflat acum la cea de a IX-a ediție. Evenimentul este posibil cu ajutorul co-organizatorilor Hotel Restaurant La Castel din Iași, agenția de publicitate Încotro și compania Rodotex, precum și prin generozitatea partenerilor și sponsorilor. 
 
Diamond Event Sponsors: Exquisite Diamonds, Kosarom, ZF-TRW Airbag Systems, Quatro Grup Distribution, Gemini CAD Systems - a Lectra company 

Gold Event Sponsors: QEstetic, Promosfera, Lear Corporation   

Silver Event Sponsors: Fabrica De Ambalaje EXONIA, Volvo, Arcadia - Spitale și Centre Medicale, Domeniile Averești și Fundația „Alături de Voi” România

Galerii de artă care susțin desfășurarea licitației caritabile: Galeria ARTEP, Galeria PAVOT 

Sponsori și parteneri: Palas Iași, Saria Decorațiuni, Tricorp, Festivo Band, Cuptorul Moldovencei, Simba Invest, Tymbark, Bucovina, Creative Bar Events, Safir, Coeur de Nuit, Vasea Onel Films, PhotoMagic – photo agency, Andrei Cucu, Alex Iacobescu Photography, Alexandru Saru Photography, Sunshine by Alexandra Feraru, Irina Anti Make-up Artist, Green Spa, Clinica Dr. Emanuel Anti, Prăjitoria OPYA 

Partener media principal: Magic FM   

Parteneri media: Caracteristic PR, WINK Public Multimedia, Aleph News, Iași TV Life, Revista FPM - Fashion Premium Magazine, IQads, SMARK, România Pozitivă, Ziarul de Iași, Iașul Nostru, Știri.ONG 

 

*** 

Despre Fundația Serviciilor Sociale Bethany 

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie non-guvernamentală care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor, a tinerilor şi a familiilor acestora, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială. Cu 27 de ani de activitate în România, programele fundației vizează activități de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități, proiecte de încurajare a educației de calitate în mediul rural și, în general, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii care provin din medii dezavantajate (centre de plasament, familii defavorizate). Nu în ultimul rând, Fundația Serviciilor Sociale Bethany promovează voluntariatul și filantropia ca modalități de implicare în viața comunității. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

BAC

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.