Bărbat din Iaşi, împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat pe agenţi cu toporul. Mama bărbatului, dispărută

miercuri, 22 mai 2024, 19:25
1 MIN
 Bărbat din Iaşi, împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat pe agenţi cu toporul. Mama bărbatului, dispărută

Un bărbat din localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, a fost rănit, miercuri, după ce a fost împuşcat de poliţişti, întrucât se manifesta agresiv, atacându-i cu un topor.

Agenţii de Poliţie au mers la locuinţa bărbatului pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, plecat din ţară, a sesizat că vecinii nu au mai văzut-o pe femeie.

Potrivit Poliţiei judeţene Iaşi, un bărbat cu domiciliul în Marea Britanie, a sesizat Poliţia că vecinii săi din comuna ieşeană Miroslava i-au transmis că nu au mai văzut-o pe mama sa. Aceasta locuieşte împreună cu fratele bărbatului aflat în străinătate.

În urma verificărilor, la domiciliul femeii din comuna Miroslava a fost identificat fiul acesteia, care la vederea poliţiştilor i-ar fi atacat cu un topor.

În acel moment, poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Bărbatul a fost rănit în zona unui picior, apoi a fost imobilizat de poliţişti.

Niciunul dintre poliţişti nu a suferit leziuni în urma intervenţiei. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia Iaşi anunţă că se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Totodată, poliţiştii susţin că ”sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii