Bărbat prins la volan cu o alcoolemie de 3,47 g/l alcool pur în sânge, fără permis şi cu maşina fără plăcuţe de înmatriculare

luni, 12 februarie 2024, 18:25
1 MIN
 Bărbat prins la volan cu o alcoolemie de 3,47 g/l alcool pur în sânge, fără permis şi cu maşina fără plăcuţe de înmatriculare

Un şofer a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia, după ce a condus o maşină având o alcoolemie în sânge de 3,47 g/l alcool pur în sânge. Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere, iar autoturismul respectiv nu avea montate plăcuţele de înmatriculare.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat luni, că un bărbat a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis. 

“În noaptea de 10/11.02.2024, în jurul orei 00:15, B.C. a fost depistat în timp ce conducea autoturismul AUDI A4, care nu avea montate plăcuţele cu nr. de înmatriculare şi avea un mers sinuos, în urma verificărilor constatându-se că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Mangalia, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în urma testării rezultând o îmbibaţie alcoolică de 3.47 g/l alcool pur în sânge”, au transmis procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a decis arestarea sa preventivă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii