anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Barosani ieşeni dependenţi de păcănenele. Toacă zeci de mii de lei pe noapte

GALERIE
puls
 • puls
- +

Ehehe, băbăeţ şi bă fetiţe, apăi dacă voi credeaţi că boala asta a păcănelelor sau altor jocuri de noroc e doar una de tinerei duşi de-acasă sau cu floricele de porumb în căpăţână, apăi să ştiţi că treburile nu stau chiar aşa. 

Trecem peste cazul deja notoriu, cel al advocatului Flasoff, care toca şi 200.000 de coco pe seară dacă se enerva, cum a fost la Bucureşti când a băgat mâna adânc în bugetul Odăii de Comerciu. Că omul a făcut pârnaia aferentă, deci să spunem că s-a lecuit (deşi unii zic că nu, în fine). pe azi avem marfă praspătă, de ieşeni care au patima asta de ani de zileşi nu se pot abţine chiar dacă totul s-a scumpit, mai ales în zona materialelor de construcţii şi imobiliarelor.

Cică cei doi buni amici ieşeni de cluburi, gagicăreală şi alte prize, oameni din trupa băieţilor de la cumătria lui Peni Hill, de altfel buni amici cu acesta când e vorba de autorizări şi afaceri imobiliare pe picior mare, au bine înşurubat viţiul ăsta al păcănelelor sau altor jocuri palpitante. Iar cei care au mai asistat prin preajmă zic ca băieţii, Popoliţă şi Culiniţă pre numele lor de piaţă, zic că oamenii toacă lejer câte 30.000 de lei pe seară.

Mda, vedeţi cum vine chestiunea: ei tot nişte agenţi de vânzări ce au dat lovitura au rămas acolo în străfunduri... O fi bine, o fi rău?

Iaca ce bază solidă pentru o prietenie trainică în politichie!

No, haidaţi acuma să schimbăm olecuţă registrul, stimaţi telespectatori, şi să trecem la zona aia în care politichia se împleteşte armonios cu sexualitatea. Că doar e uichend azi, nu-i aşa? Ei bine, iată explicaţiunea pentru care credem noi că cel mai bun amic din politichie al fostului premare Nichita, cel doborât de amantă, a fost Liviu Dragnea, dragi cetitori! Oamenii chiar aveau subiecte comune de discutat, ce naiba.

Iată ce discuţii avea avea Liviuţ al nostru, când era numărul 3 în stat, dar probabil cel mai puternic din politichia românească atunci, în timp ce stătea la masă la Belgrad cu preşedintele Serbiei şi cu premierul Macedoniei!

Plictisit de discuţiile interlocutorilor, dar probabil neştiind că e interceptat de servicii deja, care au răsuflat zilele astea în presa bulevardieră din capitală, Liviuţ a contactat-o pe Suzi, cea mai bună prietenă a noii şi tinerei sale soţii, Irina. Discuţie plecată de la o poză pusă de demoazelă pe Facebook:

«– Ce tare eşti în poza asta!!!, spune Liviu.

Suzi îi trimite o îmbrăţişare.

 E incredibil în ce fel te maturizezi! Incredibil!!! spune Liviu.

– Haha, aşa eram, dar nu existau ochi pentru mine, îi răspunde Suzi, râzând.

– E posibil, spune Liviu.

Suzi râde. Îi trimite trei hohote de râs lui Liviu.

– Cum e acolo?

 E frig, chiar frig.

– Şi aici e răcoare :), faţă de zilele trecute, spune Suzi.

– Da? Aici sunt 18 grade, chiar frig. Sunt cu preşedintele Serbiei şi premierul Macedoniei la o terasă şi cam tremur. |ştia, ai dracu’, sunt îmbrăcaţi bine.

Suzi râde…

– Şi de-abia a început masa, spune Liviu.

– Cam naşpa.

– Găsesc eu o soluţie.

– Mai ales că poate te întorci cu o răceală, că de obicei aşa se întâmplă, mimează Suzi grija.

 Sper să nu.

– Păi, poate iei ceva când ajungi în cameră, Parasinus, ceva, că ştiu că ai.:))

– Acum n-am. Dar fac un duş fierbinte.

– Sigur poate cineva să cumpere.

– Ar fi o idee. Vorbesc cu ăştia să trimită pe cineva.

– Ar fi cel mai bine.

 Da, le-am zis acum.

După o pauză:

 Mă enervează poza ta de profil, spune Liviu.

– De ce?, întreabă Suzi, cu un hohot de râs.

– Mă urcă pe pereţi şi nu mai sunt atent la ăştia. Mă gândesc numai la prostii.

– Doar de la atât? Pot mai mult, spune provocator Suzi…

– Cred că poţi mai mult. Să-mi arăţi.

Suzi îi trimite două poze.

– Bunăciune, replică Liviu.

– Data trecută, după mulţi ani, am avut prima discuţie serioasă cu tine. Şi chiar ai o gândire profundă şi matură, îi mai spune Liviu.»

Mno, asta aşa, ca să vedeţi cam ce oameni ne-au condus. Oare ’ceştilalţii or fi mai breji?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ascensiunea Dreptei. Liberali, iliberali, populişti (I)

Alexandru LĂZESCU

Ascensiunea Dreptei. Liberali, iliberali, populişti (I)

Chiar şi în această perioadă de criză economică severă valorile culturale vor ocupa un rol tot mai proeminent în disputele politice şi electorale din spaţiul occidental.

opinii

Aisbergul cunoaşterii umane şi mecanismele istoriei

Nichita DANILOV

Aisbergul cunoaşterii umane şi mecanismele istoriei

Da, istoria o scriu învingătorii, dar o scriu şi istoricii. Uneori chiar şi poeţii. Şi când spun aceasta, gândul îmi zboară la Homer. Poate că nici aheii, nici troienii nu a fost atât de viteji pe câmpul de luptă cum apar în scrierile sale. Homer a prezentat faptele prin prisma sa poetică. De aici şi toată grandoarea şi măreţia ce sfidează veacurile.

Despre competitivitatea digitală a României

Ciprian IFTIMOAEI

Despre competitivitatea digitală a României

Ţara noastră rămâne în urmă pentru mai mulţi indicatori din categoria „capitalul uman”, având un nivel foarte scăzut de competenţe digitale de bază în comparaţie cu media UE. În ceea ce priveşte aspectele pozitive menţionate în Raportul DESI faţă de România se remarcă poziţiile înalte privind proporţia de femei specialişti în TIC la angajare (locul 2) şi absolvenţi TIC (locul 4) în UE-27.

Porumbeii şi planeta

Michael ASTNER

Porumbeii şi planeta

Mă duc la cumpărături. Ajuns la intersecţia Lidl - Policlinica Galata, văd o femeie mai în vârstă care tocmai se pregătea să hrănească... porumbeii. Care porumbei, zeci, poate chiar sute (s-a format un stol uriaş în zonă, stol ce acum câţiva ani nu exista), evident că au început să coboare şi să se adune pe terenul viran dintre trotuar şi gardul Policlinicii. 

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.