Bătaie în scară între medicul neurolog şi cel radiolog. S-au luat de la copil
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 17.09.2021

Bătaie în scară între medicul neurolog şi cel radiolog. S-au luat de la copil

GALERIE
bataie medici
  • bataie medici
- +

S-a lăsat cu capete sparte şi mâini rupte. Acuzaţia: „Am făcut plângere penală şi voi cere ordin de protecţie. Chiar mi-e teamă”. Şi replica: „Nu mă interesează ce spune. Ar fi cuvântul ei contra cuvântului meu”. Care este motivul agresiunii?

 

Neînţelegerile dintre doi medici vor intra în atenţia organelor de cercetare penală. V.R., medic neurolog, a depus o plângere penală împotriva fostului său soţ, I.I., medic radiolog. Femeia acuză acte de violenţă împotriva sa, spunând că va cere şi emiterea unui ordin de protecţie. Motivul pare să fi fost o neînţelegere banală privitoare la programul fiicei comune.

Cei doi medici au divorţat în 2013, pentru fetiţă, în vârstă atunci de nici trei ani, decizându-se custodia comună, cu domiciliul la mamă. Aceasta spune că a fost necesară o ordonanţă preşedinţială pentru a putea lua copilul de la bunicii paterni, care se ataşaseră faţă de mult de fetiţă. „Stabilisem ca fetiţa să facă after-school. Nu-mi permit să plătesc în fiecare zi, aşa că m-am înţeles cu fostul soţ să plătească, în afara pensiei alimentare. Nicio problemă. Ieri, fata mi-a zis că nu mai merge zilele astea la after-school, că o doare capul. La ora 13.00 şi ceva, mă sună fostul soţ, întrebându-mă de ce nu e copilul la after-school. I-am explicat că fata nu se simte bine, dar nu m-a crezut şi a început să urle în telefon, că el nu plăteşte degeaba. I-am spus că nu e cazul, că se plătesc numai zilele în care merge copilul, iar dacă nu mă crede, să vină, să vorbească cu fata”, a povestit mama.

Din acest punct, lucrurile ar fi degenerat. Cei doi foşti soţi s-au întâlnit în faţa blocului, bărbatul fiind în continuare foarte nervos. Au urcat împreună, dar pe scări discuţiile au continuat, la fel de aprinse. „A început să mă jignească. L-am împins uşor. El m-a luat de gât, m-a lovit şi m-a împins pe scări. Am căzut 10 trepte şi m-am trezit cu el peste mine, spunând că mă omoară cu mâinile lui. Mi-a fost şi teamă, când i-am văzut privirea. Am strigat după ajutor, dar nu a ieşit nimeni. Nici nu mai ştiu cum am ajuns acasă. S-a speriat bona fetei, când m-a văzut”, a spus V.R. Femeia a sunat la 112, solicitând prezenţa unei ambulanţe, dar şi a Poliţiei. „Ambele oase ale mâinii drepte sunt fracturate, am contuzie de bazin şi coccis, echimoză a ochiului stâng, hematom, multiple echimoze şi excoriaţii. Fostul soţ a mai avut ieşiri violente, a rupt uşa glisantă a unui dulap în timpul unei cerţi, a spart un geam la balcon, dar nu aşa. Am făcut plângere penală şi voi cere ordin de protecţie. Chiar mi-e teamă, şi pentru mine, şi pentru copil”, a încheiat femeia.

Contactat telefonic, I.I. a refuzat să comenteze afirmaţiile fostei sale soţii. „Consider că această chestiune este strict privată, şi chiar nu vreau să comentez. Nu mă interesează ce spune. Ar fi cuvântul ei contra cuvântului meu, şi mi s-ar părea un un circ public inutil”, a spus acesta.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Restauraţia fără rest

Pavel LUCESCU

Restauraţia fără rest

Uitându-te la ce se întâmplă zilele astea în politica românească începi să-ţi dai seama că acum un an am luat de fapt o mare ţeapă şi că premierul pe care şi l-a dorit şi l-a impus Iohannis, Florin Cîţu, nu e decât versiunea sintetică şi coafată a grindenilor, tudoşilor şi dăncilelor lui Dragnea pentru fraierii de „dreapta”.

Filmuletul zilei

opinii

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Ioan Alexandru TOFAN

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Schimbările, câte sunt, par a fi făcute de un copil râzgăiat care, supărat pe ursuleţul lui, vrea să îl transforme în maşinuţă. Sunt mutate băncile, ca să fie în cerc şi nu în rând. Se dă cu var. Sunt înlocuite tablele. Iar se dă cu var. Power-point-ul este încurajat să devină un limbaj universal, aruncându-se în inactualitate însuşi fundamentul culturii noastre europene, care este cuvântul. Power-point-ul se proiectează pe un var strălucitor. Se schimbă ordinea rubricilor în diverse tabele. Concluziv, se mai dă o dată cu var.  

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

George PLEȘU

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

Fără nici o îndoială, muzica pe care o ascultăm şi împărtăşim cu alţii este parte a individualităţii nostre, a identităţii personale, sociale şi culturale, inclusiv prin dorinţa de a ne integra, de a corespunde sau a ne diferenţia de majoritate. Departe de a fi doar distracţie sau o experienţă pur estetică, muzica este un limbaj în sine, care se dezvoltă continuu, odată cu omenirea.

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Grigore ILISEI

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Viaţa Ecaterinei Ilisei, născută Şerbu, şi purtând din 1960 până la căsătoria din 22 noiembrie 1965 numele de Moldovan, cel a bunicilor materni, care o înfiaseră spre a o scăpa de anatema „originii nesănătoase”, stigmat al regimului comunist, a fost hărăzită de Dumnezeu să-şi rânduiască viaţa sub semnul frumuseţii. Fusese plămădită să fie chip al splendorii umane. 

pulspulspuls

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Una scurtă pe azi despre subiectul ultimelor zile din politichia locală: cel despre demisia anunţată dar nescrisă a conţilierului userist Iulică Răzgândică.

Caricatura zilei

Tramvaiul nou și-a început treaba

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.