Bătaie între un băiat și o fată în fața unui liceu din județul Timiș

joi, 23 mai 2024, 16:42
2 MIN
 Bătaie între un băiat și o fată în fața unui liceu din județul Timiș

Doi elevi, o fată şi un băiat din clasa a VII-a de la Liceul Teoretic Gătaia, judeţul Timiş, s-au bătut în sala de clasă, la faţa locului fiind chemat un echipaj al Poliţiei care a deschis o anchetă în acest caz.

”La data de 22 mai a.c., poliţiştii oraşului Gătaia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. În fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate şcolară din Gătaia, ar fi avut loc o altercaţie între doi elevi, în vârstă de 14 şi 15 ani. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Timiş.

De asemenea, şcoala a deschis o anchetă.

”Altercaţia a avut loc între doi elevi ai clasei a VII-a. Direcţiunea unităţii de învăţământ a informat familiile acestora şi Poliţia din Gătaia, care, la rândul ei, a informat Biroul Siguranţă Şcolară asupra evenimentului care s-a desfăşurat, în timpul programului şcolar, în unitatea de învăţământ. În acest moment, atât Poliţia, cât şi unitatea de învăţământ întreprind măsurile necesare. În ceea ce priveşte acţiunile aflate în desfăşurare la nivelul şcolii, suntem în măsură să vă informăm că se investighează cauzele care au dus la producerea incidentului, în scopul aplicării măsurilor care se impun, în virtutea normativelor care guvernează unităţile de învăţământ”, a transmis Inspectoratul Şcolar Timiş.

Citiți și: Cum vrea guvernul să crească numărul de intelectuali pe cap de locuitor și care sunt problemele reale care-l împiedică

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii