Bătaie la Centrul de Transfuzie Cluj, unde contabila șefă a fost aruncată printr-o ușă de sticlă

vineri, 23 februarie 2024, 15:11
1 MIN
 Bătaie la Centrul de Transfuzie Cluj, unde contabila șefă a fost aruncată printr-o ușă de sticlă

Contabila șefă a Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj, Nicoleta Dumitru, a fost aruncată printr-o ușă de sticlă de către Mircea Pop, economist în cadrul aceleiași instituții. Agresiunea a avut loc la data de 23 februarie 2021, iar magistrații de la Curtea de Apel Cluj l-au condamnat pe Mircea Pop la un an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Potrivit rechizitoriului, Nicoleta Dumitru a intrat în biroul lui Pop pentru a-i solicita să întocmească o situație privind inventarierea stocului de sânge pentru luna decembrie 2020, necesară pentru finalizarea unui control din partea Curții de Conturi. Pop a refuzat să facă ce i-a cerut contabila șefă și, pentru că femeia a refuzat să părăsească biroul, economistul a împins-o, fiind proiectată în ușa de acces a cărei sticlă s-a spart.

Situația a fost confirmată și de către un martor, care a arătat că l-a văzut pe Mircea Pop împingând-o pe Nicoleta Dumitru, iar aceasta din urmă s-a lovit de sticla din ușă, sticlă care s-a spart. De asemenea, martorul a precizat că victima plângea, iar economistul era ”foarte agitat” și ”roșu la față”. 

Potrivit certificatului medico-legal, Nicoleta Dumitru a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire sau alt corp dur care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale.

Sursa: gazetadecluj.ro

Comentarii