Beatrice Rancea dansează pe scena politică. ”A devenit membru PNL cu drepturi depline”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 28.07.2021

Beatrice Rancea dansează pe scena politică. ”A devenit membru PNL cu drepturi depline”

GALERIE
rancea
  • rancea
- +

În mijlocul campaniei electorale, dar și in mijlocul scandalulului cu iz penal de la Opera Națională  Română Iași (ONRI), managerul instituției, Beatrice Rancea a intrat in politică. 

Potrivit paginei de facebook a lui Daniel Dragoș Tănăsoiu , șeful  Corpului de Control al Primului Minstru, Beatrice Rancea este de azi, „om politic” , mai exact membru PNL cu drepturi depline. “Beatrice Rancea , personalitate bine cunoscută lumiii artistice a intrat în urmă cu câteva zile în PNL, fialiala sectorului 5. (….) În prezent, directorul general al ONRI , doamna Rancea a venit special , în data de 9 septembrie , în Aleea Modrogan nr.1. , la lansarea candidaturiii lui Cristian Băcanu. Noa nostră colegă este încrezătoare că, împreună cu Nicușor Dan și Cristian Băcanu, vom aduce mult așteptata schimbare din București. Suntem din ce în ce mai mulți, din ce în ce mai puternici”, a scris Daniel Dragoș Tănăsoiu, pe pagina sa de facebook.Potrivit CV-ului , Daniel Dragoș Tănăsoiu a terminat Universitatea (privată de agronomie-n.r.) Bioterra, specializare drept, el fiind inginer mecanic.

Referitor la Beatrice Rancea, din culisele scenei ieșene, , este cunoscută apropierea ei de viceprim-ministru Raluca Turcan. De altfel, apetența lui Beatrice Rancea pentru politică s-a manifestat încâ din cincinalul trecut, cât era considerată ca fiind una dintre apropiații lui Gheorghe Nichita, fost primar al Iașului și lider PSD. Vizavi de acest aspect, surse din cadrul ONRI au declarat că a fost emisă o decizie de suspendare a unui spectacol în care, potrivit scenografiei, în text se făceau aluzii la ex-primarul Gheorghe Nichita. Cu toate acestea, Beatrice Rancea, se pare că și-a găsit calea pe linia politică. Și asta, într-un plin scandal legal de gestionare fondurilor la ONRI (aproximativ 2 milioane de lei cel puțin, n.r. pentru acre s-ar fi încheiat contracte în mod discreșionar) dar și de managementul resurselor umane, Rancea fiind acuzată în repetate rânduri de abuzuri legate de viața profesională a multor angajați.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal, ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Oraşe de antichităţi

Briscan ZARA

Oraşe de antichităţi

Comunismul a fost o idee proastă, fără discuţie. Aşa ceva nu se poate aplica decât poate într-o societate cu mult mai dezvoltată şi conştientă de sine decât cele existente acum şi cu 50 de ani în urmă. A organiza o ţară întreagă după nişte principii fixe, nivelatoare, înjositoare pentru unii şi înălţătoare pentru alţii, ambele pe nedrept, este o crimă adevărată. Nu poţi neglija cu totul individul, cu unicitatea lui, pentru binele societăţii în ansamblu. Pentru că ăsta e comunismul, ca orice regim totalitar, un sistem care neglijează individul.

Povestea de război a marii Regine (II)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (II)

Istoria românilor, dar şi cea universală, stă mărturie că monarhia este regimul care, în toate timpurile, a beneficiat de cea mai mare încredere din partea oamenilor. Să reţinem şi faptul că pe această relaţie de încredere s-au structurat marile idealuri în istorie, în vreme ce neîncrederea le-a năruit. În fine, regele reprezintă o triplă "realitate socială, politică, religioasă". Însă fundamentul regalităţii în economia istoriei este faptul că aceasta este cel mai puternic simbol al naţiunii, al unităţii, al continuităţii, al fertilităţii şi al mântuirii.

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

Ioan Alexandru TOFAN

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

S-a terminat admiterea şi atmosfera în universitate este aceeaşi ca la sfârşitul unei nunţi la un cămin cultural de la sat. Mormane de hârtii (chiar dacă există o platformă online de înscriere, dosarul plic este inevitabil ca o lege a firii), sticle cu apă sălcie, scrumiere pline, pixuri aruncate, priviri obosite, transpiraţie, poveşti amuzante sau teribile. Dar şi un sentiment de mulţumire, ca după număratul darului: au venit şi anul acesta studenţi, nu ne desfiinţează nimeni. Ba chiar au venit mai mulţi decât anul trecut, cel puţin la licenţă.

pulspulspuls

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

PULS

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

Iată, stimaţi participanţi la trafic, că deşi a trecut atâta vreme de la ceea ce colegii lui au acuzat la junele conţilier userist Ciorăpel că este de-a dreptul trădare în favoarea hidrei chiriciste, încă mai apar pe surse detalii interesante despre acea joie neagră şi mâloasă a politichiei de Bahlui. 

Caricatura zilei

După o analiză mai atentă, Rădoi a descoperit motivul pentru care România a luat bătaie de la Coreea

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.