Beatrice Rancea dansează pe scena politică. ”A devenit membru PNL cu drepturi depline”

duminică, 13 septembrie 2020, 07:56
2 MIN
 Beatrice Rancea dansează pe scena politică. ”A devenit membru PNL cu drepturi depline”

În mijlocul campaniei electorale, dar și in mijlocul scandalulului cu iz penal de la Opera Națională  Română Iași (ONRI), managerul instituției, Beatrice Rancea a intrat in politică. 

Potrivit paginei de facebook a lui Daniel Dragoș Tănăsoiu , șeful  Corpului de Control al Primului Minstru, Beatrice Rancea este de azi, „om politic” , mai exact membru PNL cu drepturi depline. “Beatrice Rancea , personalitate bine cunoscută lumiii artistice a intrat în urmă cu câteva zile în PNL, fialiala sectorului 5. (….) În prezent, directorul general al ONRI , doamna Rancea a venit special , în data de 9 septembrie , în Aleea Modrogan nr.1. , la lansarea candidaturiii lui Cristian Băcanu. Noa nostră colegă este încrezătoare că, împreună cu Nicușor Dan și Cristian Băcanu, vom aduce mult așteptata schimbare din București. Suntem din ce în ce mai mulți, din ce în ce mai puternici”, a scris Daniel Dragoș Tănăsoiu, pe pagina sa de facebook.Potrivit CV-ului , Daniel Dragoș Tănăsoiu a terminat Universitatea (privată de agronomie-n.r.) Bioterra, specializare drept, el fiind inginer mecanic.

Referitor la Beatrice Rancea, din culisele scenei ieșene, , este cunoscută apropierea ei de viceprim-ministru Raluca Turcan. De altfel, apetența lui Beatrice Rancea pentru politică s-a manifestat încâ din cincinalul trecut, cât era considerată ca fiind una dintre apropiații lui Gheorghe Nichita, fost primar al Iașului și lider PSD. Vizavi de acest aspect, surse din cadrul ONRI au declarat că a fost emisă o decizie de suspendare a unui spectacol în care, potrivit scenografiei, în text se făceau aluzii la ex-primarul Gheorghe Nichita. Cu toate acestea, Beatrice Rancea, se pare că și-a găsit calea pe linia politică. Și asta, într-un plin scandal legal de gestionare fondurilor la ONRI (aproximativ 2 milioane de lei cel puțin, n.r. pentru acre s-ar fi încheiat contracte în mod discreșionar) dar și de managementul resurselor umane, Rancea fiind acuzată în repetate rânduri de abuzuri legate de viața profesională a multor angajați.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii