Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Becali compară vânzarea lui Alibec cu cea a unui porc

GALERIE
Becali Alibec
  • Becali Alibec
- +

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut, marţi, o nouă intervenţie la Digi Sport, în care a făcut o comparaţie între eşecul vânzării atacantului Denis Alibec şi cele înregistrate de tatăl său când vindea porci la târg.

"Regret că nu l-am dat cu şapte (n.r. - milioane de euro) pe Alibec. De ce? Acum trei zile am cerut pe el două milioane şi jumătate şi nu mi-a dat nimeni. Eu îl dădeam dacă nu venea în acelaşi timp oferta de şapte sigur cu aia de zece la aşteptare, îl dădeam pe şapte. Şi acum regret. <Cât vreţi pe Alibec?> Două milioane şi jumătate, cât m-a costat. N-a vrut să dea. Asta e situaţia în piaţa fotbalului. Noi plecam la târg şi vindeam... Tata cerea atâta, ta, ta, ta... Venea dimineaţa şi îi dădea pe porc în loc de 5.000 de lei... Îi dăduse noaptea 5.000 de lei, la 12 noaptea, şi nu îl dădea, iar dimineaţa îl dădea şi cu 3.000. Şi nu îi dădea nimeni", a declarat Becali, într-o nouă intervenţie la Digi Sport.

El a adăugat că a cerut zece milioane pe Nicuae Stanciu clubului Anderlecht, dar l-ar fi dat şi cu patru. "Eu am cerut zece, eu îl dădeam şi cu patru, dar dacă ei au dat zece, eu ce să fac?" Becali nu mai este convins că va lua o sută de milioane de euro pe Florn Coman, din cauza caracterului jucătorului.

"Am doar doi pe care vreau o sută. Dacă Dumnezeu mi-a dat norocul ăsta, ăştia doi să fie la mine, Florinel şi Man, atâta vreau pe ei. Nu am spus că vreau o sută pe Tănase, nu am spus că vreau pe altcineva. Doar ăştia doi din Româna fac o sută de milioane. De Man sunt sigur, de Coman nu sunt sigur. De ce? Pentru că n-am încredere în caracterul lui. De Man sunt sigur că va creşte, că am încredere în caracterul lui. Coman e mult mai talentat, dar pe Coman trebuie să-l verific în fiecare zi să nu fumeze, să-l verific în fiecare zi să văd dacă nu ştiu ce n-a făcut. Să-l sun eu să-i zic <ai făcut aia...> <Nu, nea Gigi.> Să-i pun preparator fizic, să-i pun nutriţionist, ca să mănânce ce să nu mănânce şi uite aşa. La Man nu am nicio problemă, pentru că el e atât de conştiincios, încât n-am treabă. E adevărat, pot să nu iau niciun ban pe niciunul dintre ei", a precizat patronul FCSB.

În prima sa intervenţie, Becali a declarat că Denis Alibec a venit la primul antrenament în acest an cu o greutate de 94,5 kilograme, cea optimă fiind de 90 de kilograme.

"Alibec are 94 şi jumătate. M-am interesat de toţi jucătorii. <Au făcut vizita medicală?> <Da> <Vreau să-mi trimiteţi toate kilogramele, testele fizice... Să văd fiecare câte kile a avut şi cum s-a prezentat la testele fizice, care a fost primul la alergat, cum, în ce fel, ce a făcut în vacanţă.> De ce? Pentur că eu vreau să câştig bani şi dacă nu mă interesez... Cine nu a făcut trebuie să-l sun eu personal. Budescu e numărul 1. S-a antrenat separat în vacanţă. Venea voluntar la bază aproape în fiecare zi, veneau 3-4 jucători şi făceau antrenemente. Budescu este la optim, greutatea optimă. Alibec trebie să scadă până la 90 de kilograme. Nu e mult 94 jumate, pentru că atunci când a venit la Steaua avea 98. Astăzi a scăzut deja un kil, are 93 jumătate. Doctorul spune că nu are nimic (n.r. - despre pubalgie), că demult nu mai are probleme. Aşa spune doctorul, numai că el avea mofturi. El nu e de vină niciodată, dacă echipa nu câştigă şi el nu a jucat nimic, n-a jucat echipa nimic şi din cauza asta n-am putut să joace nici el. Dacă altul dă gol, a dat gol din nimereală. Dacă a dat el gol, a dat gol din geniu", a afirmat Becali.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri