Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial (P)

Biciclete pentru copii: TOP modele ieftine, la o calitate foarte buna (P)

GALERIE
biciclete-copii
  • biciclete-copii
- +

In cresterea armonioasa a unui copil de orice varsta, activitatile sporitve joaca un rol esential. In categoria activitatilor recreative indragite de copii se inscriu plimbarile pe bicicleta, pe care specialistii in sanatate le recomanda in mod dosebit.

Cauti biciclete pentru copii, dar ai un buget limitat? Nu iti face griji! Iti prezentam cele mai bune modele de biciclete de copii la un pret accesibil, pe care le poti achizitiona inclusiv prin rate de 12 sau 14 luni. Iti va fi mult mai simplu sa gasesti biciclete copii, care se adapteaza la bugetul de care dispui. Toate optiunile de biciclete prezentate fac parte din gama celor de calitate.

Sprint Casper 16", biciclete de copii pentru baieti

Acest model este lansat in acest an de catre Sprint, un nume cunoscut in industria ciclismului. Bicicleta impresioneaza nu numai prin aspectul deosebit, ci si prin functionalitatile de baza pe care le bifeaza cu succes. Are un cadru de otel, cauciucuri Kedna, pedale Xerama, fiind echipata corespunzator pentru a oferi o experienta de pedalare placuta.

Din punct de vedere cromatic, albastrul metalic castiga teren, conferind un aer cool si modern. Aceasta bicicleta este una usoara, avand aproximativ 10 kg. In magazinul online MosIonRoata.ro este disponibila la pretul de 689 RON, si poate fi cumparata inclusiv prin rate flexibile.

Sprint Alice 16", bicicleta copii pentru fete

O bicicleta adresata fetelor este Sprint Alice. Modelul bine vandut integreaza un cadru de otel, frana de tip V-brake si ghidon ZOOM, avand un aspect extraordinar de placut. Cea mai cautata optiune este rozul neon, care confera bicicletei un plus de vizibilitate pe traseul de circulat.

Bifeaza caracteristicile esentiale si se dovedeste o buna achizitie, atunci cand vrei sa nu investesti foarte mult. De asemenea, in magazinul online MosIonRoata.ro, acest model de bicicleta costa 689 RON, dar stocul este limitat datorita cererii foarte mari. Daca vrei sa platesti in rate, ai si aceasta posibilitate, pe o durata de la 12 la 14 luni. Merita!

Sprint Starlet, biciclete copii la pret mediu

La un pret usor mai crescut decat primele doua modele, gama de biciclete Sprint Starlet tine pasul cu toate noutatile si integreaza produse suficient de performante pentru costul de achizitie.

Bicicleta Sprint Starlet 20'', are un cadru Hardtail din otel, o furca Steel unicrown si nu mai putin de 6 viteze. Se adreseaza copiilor cu varsta mai crescuta decat in celelalte doua cazuri anterioare, fiind unul dintre cele mai cautate modele de pe piata la ora actuala. Din punct de vedere cromatic, optiunile sunt: roz si alb, angrenajul Prowheel S126 otel 40T 170mm avand un aspect estetic impresionant. Costa aproape 900 RON la MosIonRoata.ro.

De ce sa cumperi biciclete pentru copii de la MosIonRoata.ro?

Ai toate motivele: incepand cu cel mai avantajos pret pentru calitatea oferita, si pana la garantia de 24 de luni cu care vin la pachet toate bicicletele din oferta. In plus, poti sa platesti in rate, daca iti este mai usor, pe o durata de la 12 la 14 luni. Echipa acestui magazin biciclete si iti sta la dispozitie in fiecare moment.

Fara nicio indoiala, vei gasi in acest mediu de achizitie acel model de bicicleta copii care sa bifeze toate asteptarile tale. Toata gama de biciclete comercializata de MosIonRoata.ro reflecta calitatea. Orice model este o alegere inspirata.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri