anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Bilanţul directorului Casei de Cultură a Studenţilor

GALERIE
Bogdan Crucianu
 • Bogdan Crucianu
- +

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi, Bogdan Crucianu, şi-a prezentat ieri raportul de activitate de când acesta se află la conducerea instituţiei. Acesta a prezentat noua direcţie a instituţiei culturale studenţeşti, direcţie care s-a concretizat pe activităţi centrate pe îndrumarea studenţilor şi tinerilor, dar şi dezvoltarea pasiunilor acestora, precum teatrul, muzica sau dansul. 

„În anii ce au trecut, am încercat să fim o instituţie activă şi prosperă, căutând tot timpul să ne implicăm în viaţa studenţilor prin mai multe acţiuni şi evenimente în care să le punem în valoare calităţile şi talentul, preocupându-ne de îndrumarea studenţilor şi tinerilor în direcţia actelor culturale de înaltă ţinută şi calitate, astfel încât viitorii intelectuali să nu dispună numai de cunoştinţe profesionale dobândite prin studiul universitar, ci şi o viziune concretă în ceea ce priveşte artele şi celelalte componente ale mediului de elită“, a menţionat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor.

În ultimul an, CCS a realizat 50 evenimente culturale, 25 evenimente realizate împreună cu organizaţiile studenţeşti, dar şi trei spectacole realizate în întregime de trupele CCS şi cinci spectacole caritabile. Alături de acestea, Festudis, Gaudeamus, Studenţiada şi Unifest au fost realizate în parteneriat cu ligile studenţeşti. În prezent, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi activează aproximativ 300 de tineri, instituţia având drept obiectiv principal în perioada următoare să atragă un număr şi mai mare de tineri care se alăture cluburilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul CCS Iaşi. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.