anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Advertorial

Bilanțul sănătății într-o singură zi!

GALERIE
Afis 2018.06.27 - Pachete Vara_3a-01
 • Afis 2018.06.27 - Pachete Vara_3a-01
- +

În perioada 01 iulie – 30 septembrie 2018, Spitalul „Providența” desfășoară campania „Bilanțul sănătății într-o singură zi”.  Adresată atât celor care doresc să îşi petreacă concediul în țară alături de cei dragi, cât şi celor care doresc să plece liniştiţi în vacanță, pachetele din campanie sunt create pentru a oferi o evaluarea generală a stării de sănătate.

Campania este concepută în așa fel încât pacientul să poată alege dintre 3 tipuri de pachete de servicii medicale, respectiv: Pachet de Medicină Internă, Pachet de Gastroenterologie și Pachet de Recuperare Medicală. Indiferent de tipul de pachet de servicii medicale integrate accesat, pacienții vor parcurge următoarele etape, toate în aceeaşi zi: recoltarea probelor de laborator, efectuarea investigațiilor specifice fiecărei specializări și consultația integrativă ce cuprinde: plan terapeutic personalizat, recomandări și scrisoare medicală.

Campania „Bilanțul sănătății într-o singură zi” include următoarele pachete accesate de către pacienţi în funcţie de simptomatologia specifică:

Pachetul de Medicină Internă cuprinde:
•    Set complet de analize medicale*
•    Investigații specifice: ecografie generală, EKG
•    Consultație de specialitate
•    Preț întreg 708 lei , preț cu reducere de 15% inclusă - 600 lei

Pachetul de Gastroenterologie cuprinde:
•    Set complet de analize*
•    Investigații specifice: ecografie generală, EKG
•    Consultație de specialitate
•    Preț întreg 708 lei , preț cu reducere de 15% inclusă -  600 lei

Pachetul de Recuperare Medicală cuprinde:
•    Set complet de analize*
•    Investigații specifice: radiografie față și profil pentru un segment, EKG;
•    Consultație de specialitate
•    Preț întreg 663 lei , preț cu reducere de 10% inclusă - 560 lei
*Setul complet de analize medicale cuprinde:
•    Examen hematologie (hemoleucograma completă);
•    Markeri de inflamație (VSH);
•    Profil diabet (glicemie, hemoglobină glicozilată);
•    Evaluarea funcției renale ( uree, creatinină);
•    Evaluarea funcției hepatice (TGO, TGP, GGT, bilirubina totală, bilirubina directă, proteinele totale, Ag HBs, Anti HCV);
•    Evaluarea funcției tiroidiene (TSH, FT4, ATPO);
•    Evaluarea profilului lipidic (colesterol total, HDL, LDL, trigliceride);
•    Evaluarea profilului osteo-articular (factor reumatoid, acid uric);
•    Evaluarea depozitelor de fier (feritină);
•    Dozarea oligoelementelor ( calciu seric total, calciu ionic seric, fier, magneziu);

Pe lângă reducerea de 15% oferită prin accesarea acestor servicii medicale, Spitalul „Providența” va avea în vedere și posibilitatea accesării  cu prioritate și  a altor servicii medicale necesare, respectiv: mamografii cu tomosinteză, ecografii mamare, ecografii tiroidiene, consultații de specialitate (ginecologie, oftalmologie sau neurologie).  

Pentru accesarea rapidă și pentru ajutor în orientarea pachetului de servicii medicale potrivit în funcție de simptomatologia fiecărei persoane, Spitalul „Providența” pune la dispoziție serviciul de consiliere medicală la numărul de telefon: 0786.261.263. Pentru alte detalii și informații puteți suna la numerele de telefon: 0232.241.271 și 0730.230.030.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.