anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.10.2020

Biletele de transport în comun vor putea fi achiziţionate cu ajutorul telefonului mobil

GALERIE
bilete telefon mobil
  • bilete telefon mobil
- +

Biletele de călătorie vor putea fi cumpărate şi utilizând telefonul mobil, prin intermediul unei aplicaţii dedicate în acest sens. Începând cu data de luni, 20 august, Compania de Transport Public Iaşi introduce un nou mijloc de plată, modern şi efficient, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Iaşi.

Prin intermediul aplicaţiei mobile 24 PAY, disponibilă în Google Play şi App Store, titlurile de călătorie vor fi achiziţionate direct prin intermediul telefonului mobil. Pentru utilizarea acestui serviciu sunt necesare instalarea aplicaţiei 24 PAY şi o conexiune la internet. Prin scanarea codurilor QR afişate şi semnalizate corespunzător în mijloacele de transport în comun şi punctele de vânzare proprii – tonete se obţine un cod ce va reprezenta biletul de călătorie, valabil 120 de minute din momentul achiziţiei. Utilizarea acestei aplicaţii nu implică niciun cost suplimentar pentru călători, valoarea legitimaţiilor de călătorie fiind aceeaşi ca în cazul biletelor clasice, pe suport de hârtie, arată aceeaşi sursă.

Refuzul de a prezenta codul de legitimare se consideră contravenţie şi se sancţionează conform reglementărilor în vigoare. Publicul călător este rugat ca, înainte de folosirea acestui serviciu, să consulte atât regulamentul de funcţionare ce va fi publicat pe adresa de internet a companiei, www.sctpiasi.ro, cât şi termenii şi condiţiile de pe adresa web a furnizorului de servicii: http://www.24pay.ro/termeni.html

Pentru detalii suplimentare sau alte informaţii, publicul călător este rugat să contacteze Compania de Transport Public la numărul telverde 0800.110.427, apel gratuit din orice reţea de telefonie mobilă şi Telekom, dispeceratul 24 PAY – 0721102424 ori prin intermediul formularului de contact de pe pagina web a Companiei de transport Public: http://sctpiasi.ro/contact

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Viitor incert pentru Conferinţa privind Viitorul Europei

Lucian DÎRDALA

Viitor incert pentru Conferinţa privind Viitorul Europei

A sosit, poate, momentul ca liderii UE să caute o personalitate din afara clasei politice: există, în Vest şi în Est, oameni de cultură care reflectează asupra unităţii Europei şi care, dacă ar fi bine completaţi de politicieni şi specialişti, ar putea insufla mai multă energie civică acestui forum ce se doreşte a fi şi un exerciţiu de democraţie participativă.

Filmuletul zilei

opinii

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

Ce va urma

Radu PĂRPĂUȚĂ

Ce va urma

Ce se va întâmpla cu strada mea, numită oficial a Bisericii, dar pe care tomeştenii nu o numesc nicicum? Nu ştiu cum se numeşte strada mai sus, dar pe această şosea se ajunge la Păun şi de aici se intră în drumul Iaşilor care vine dinspre sud. 

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

pulspulspuls

Să râdem cu Peni Hill

Să râdem cu Peni Hill

Tare ridicol mai e şi Peni Hill ăsta, băi frate... Deci, fiţi atenţi aicea: după ce s-a testat şi a aflat că are Covid, omul s-a retras la izolare în vila copilului, şi, din câte ne spun sursele noastre, zice-se că omul s-a c*%$& pe el de frică, nu alta, tremurând ca varga lângă ăla micu’ de acasă. 

Caricatura zilei

Arheologi

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.