Biletele pentru muzeele ieşene se pot cumpăra de pe internet
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Biletele pentru muzeele ieşene se pot cumpăra de pe internet

GALERIE
bilete muzee
  • bilete muzee
- +

Cei care doresc să viziteze muzeele din cadul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi au posibilitatea, din această lună, să achiziţioneze bilete de pe Booktes.com, platformă de ticketing dedicată publicului aflat în căutarea celor mai inedite experienţe turistice şi culturale.

Biletele achiziţionate în acest fel sunt valabile timp de 90 de zile de la data cumpărării, permiţând astfel celor interesaţI să îşi stabilească din timp itinerariul şi să evite posibilele cozi de la casele de bilete. Totodată, accesând platforma amintită, vizitatorii pot descoperi detalii şi despre cele patru obiective muzeale aflate în Palatul Culturii din Iaşi (Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Moldovei şi Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu”), dar şi celelalte şase muzee din cadrul Complexului Muzeal „Moldova”. Astfel, publicul poate afla detalii şi despre Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu" din Iaşi, Muzeul Unirii din Iaşi, Muzeul „Poni-Cernătescu" din Iaşi, Palatul „Alexandru Ioan Cuza" din Ruginoasa, Muzeul Arheologic de sit din Cucuteni şi Muzeul Viei şi Vinului din Hârlău.

Turiştii care achiziţionează bilete online vor primi un cod QR care este transmis vizitatorului pe e-mail, iar acesta îl va prezenta la intrarea în muzeu fie în format electronic, fie tipărit, pentru a fi scanat pentru validare. 

Cititi si: De ce stau muzeele ieşene închise pe banii UE? Zeci de milioane cheltuite în peste 10 ani

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pesedistul bun, pesedistul rău

Cătălin ONOFREI

Pesedistul bun, pesedistul rău

În viitor, se vor înmulţi cazurile în care înţeleptul Vasile se va contra cu ţăranul Marcel! 

Filmuletul zilei

opinii

Din ce în ce mai buni

Briscan ZARA

Din ce în ce mai buni

Ideea pensionării la 70 de ani mi se pare bună, însă doar ca idee, nu ca lege. Pentru că se ştie faptul că românii sunt extrem de buni la interpretarea oricărui text, fie el biblic, politic sau legislativ, şi vor fi în stare să scoată din asta ceva cu totul şi cu totul diferit decât ce s-a intenţionat, chiar pervers.

Glose la Eminescu

Nicolae TURTUREANU

Glose la Eminescu

* „E ochiul lui/ atotcuprinzător,/ scăldându-ne-n lumină/ preacurată.// Poeţi ce-au fost,/ poeţi ce au să vină,/ traşi pe a poeziei sale roată.”

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

Mihai DORIN

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

În vremea lui, Eminescu a fost de puţini înţeles, de unii iubit, de mulţi urât. Nimic nou sub soare. Să înţelegi un om care venea din adâncul timpului, de la „izvoarele veşnice” din care, vorba lui Iorga, se nutresc „naţiile şi secolele”, nu era la îndemână decât spiritelor alese. Iar acestea erau puţine, într-un timp anomic, în care regulile le făceau parvenţii, năimiţii, patrioţii de profesie, speculanţii „frazei”, adică ai vorbelor fără duh, învăţate pe de rost, pentru a camufla adevărul vieţii. Cronicarul acelui timp e perceput a fi Caragiale, întrucât râsu-plânsu are mai mare trecere decât tragicul eminescian. Cei doi se întâlnesc însă în pasiunea de a devoala adevărulşi a vitupera impostura.

pulspulspuls

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Of, of, că grele vremuri am mai ajuns să trăim la Iaşi, stimaţi telespectatori, încât iote că nu trec două zile şi iar ne năpădesc informaţiile pe surse toate una şi una despre dosarele mai marilor zilei, fie Mihăiţă, fie dom’ Costel. 

Caricatura zilei

City manager

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.