Biletele valabile pe două zone și abonamentele valabile o zi se pot plăti și cu cardul (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Biletele valabile pe două zone și abonamentele valabile o zi se pot plăti și cu cardul (P)

GALERIE
Flyer POS A6
  • Flyer POS A6
- +

Începând cu data de 17.03.2021, POS-urile din mijloacele de transport în comun vor fi actualizate pentru acceptarea la plată a mai multor categorii de bilete și abonamente.

Pe lângă opțiunea inițială de plată a biletelor cu o călătorie de 2,5 lei, vor putea fi achiziționate atât bilete valabile două zone la prețul de 3,5 lei, cât și abonamente valabile 1 zi, la prețul de 10 lei. Instrucțiunile de utilizare vor fi afișate în dreptul fiecărui POS.

În vederea testării, noile titluri de călătorie vor putea fi achiziționate din 5 autobuze urmând ca, în următoarea perioadă numărul autobuzelor să fie extins.

Numerele de parc ale celor 5 autobuze pe care a fost instalat noul soft sunt:

•    1919

•    1981

•    1960

•    1966

•    1942

Reamintim faptul că, în cazul în care nu vă este eliberat biletul de către aparat, vă recomandăm să apelați TelVerde (0800 110 427) pentru a anunța situația; dispecerii au obligația de a înștiința echipele de intervenție ale BCR și Telekom despre o eventuală eroare tehnică.

Dacă vi s-a întâmplat să plătiți pentru două sau mai multe bilete consecutiv in mod eronat, vă rugăm să vă adresați băncii emitente a cardului dumneavoastră, pentru a solicita "refuz la plată", iar suma de bani vă va fi returnată.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.