Birou pentru Permise și Înmatriculări Auto la Pașcani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă (P)

Birou pentru Permise și Înmatriculări Auto la Pașcani

GALERIE
SIP Photo-47
  • SIP Photo-47
- +

Deputatul Costel Alexe, președintele PNL Iași, continuă demersurile începute încă din 2018 pentru înființarea unui birou al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în Municipiul Pașcani, pentru a deservi atât locuitorii din Municipiul Pașcani, cât și din peste 30 de localități din vecinătatea orașului.

În acest week-end în prezența deputatului Costel Alexe, a liderului consilierilor locali din Municipiul Pașcani, Marius Pintilie, liberalii au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea acestui demers, cu scopul de a convinge autoritățile publice: Prefectura Iași și Primăria Municipiului Pașcani, să înființeze Biroul de Permise și Înmatriculări Auto Pașcani.

Totodată liberalii au anunțat că pe lângă cortul de campanie amplasat în Municipiul Pașcani vor avea echipe mobile care se vor deplasa în toate comunele din jur pentru a promova inițiativa, iar la finalul acțiunii, semnăturile vor fi depuse atât la Primăria Pașcani, cât și la Prefectura Iași.

”Suntem cu un pas mai aproape de înființarea unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în Municipiul Pașcani!

Astfel ne dorim să reducem birocrația, să reducem distanțele între cetățean și instituțiile statului și totodată să eliminăm costurile inutile pentru transportul până în Municipiul Iași!

Soluțiile liberale pentru o administrație eficientă, în folosul cetățeanului!

Vă așteptăm să semnați pentru ”#PermisDePașcani”, la cortul amplasat în fața Casei de Cultură din Municipiul Pașcani, precum și la echipele care vor merge în comunele beneficiare!

Reducem Birocrația: Doar în ultimii 3 ani, au fost înregistrate 4660 certificate de înmatriculare pentru Municipiul Pașcani și 93.236 certificate de înmatriculare și peste 35.000 de permise de conducere arondate localităților învecinate

Peste 200.000 de potențiali beneficiari, cetățeni care ar fi pierdut 5-6 ore doar pe transportul dus-întors până în Municipiul Iași, costuri de transport, plus alte cheltuieli, efectiv o zi de muncă irosită și bani risipiți pentru un act care are un timp de procesare de maxim 5-10 minute”, a declarat inițiatorul demersului, deputatul Costel Alexe.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (I)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (I)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Măşti şi autografe

Nichita DANILOV

Măşti şi autografe

Şi asta fiindcă sinuciderea trebuie să te aducă mai aproape de credinţa în sine şi de Dumnezeu. „V-a trecut vreodată prin cap că sinuciderea ar putea dezonora moartea?“, se întreabă el.

Note şi notaţii de (pe) la ţară

Michael ASTNER

Note şi notaţii de (pe) la ţară

Pe front

Grădinile Aramidei şi sărutul de la Alecsandri

Dana ȚABREA

Grădinile Aramidei şi sărutul de la Alecsandri

Deunăzi, doi tineri se sărutau în faţa Teatrului. Cu gesturi tandre care se profilau în aer, suspendate câteva fracţiuni de secundă în spaţiul dintre ei, lasciv, aproape ostentativ şi puţin histrionic. Teatrul lui Ovidiu Lazăr nu este deloc astfel. Cultul regizor ieşean e creator de eseuri scenice, metaforice şi cu toate acestea încărcate de raţionalitate. Poetic, dar totuşi abstract. Interesat de actualitate, dar cu toate acestea mai interesat de interioritatea imponderabilă a personajelor sale schiţă din monologurile regăsite în cânticelele comice ale lui Alecsandri.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Drona auto

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.