Bittman: 415.000 € în cont şi 10.000 €/ lună pe vremea când mergea la concerte pe bani publici
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Bittman: 415.000 € în cont şi 10.000 €/ lună pe vremea când mergea la concerte pe bani publici

GALERIE
Dan Bittman
  • Dan Bittman
- +

Trupa Holograf a fost abonată, ani de zile, la cântări pe bani publici. Iar asta s-a reflectat în declaraţia de avere a lui Dan Bittman. Chiar dacă pare surprinzător, Bittman a fost nevoit, o vreme, să completeze o declaraţie de avere: era consilier de ministru de Finanţe. 

Newsweek România a arătat, săptămâna trecută, că trupa Holograf este campiona concertelor plătite din bani publici de primării şi de Consiliile Judeţene. O cercetare, care este departe de a fi exhaustivă, arată că Holograf nu a ratat evenimente pe bani publici nici în oraşe mari precum Bucureşti, Târgu Mureş şi Constanţa, dar nici în oraşele mici ca Fălticeni, Comăneşti sau Victoria.

Iar onorariile pe cântare treceau de 10.000 de euro. În vremea în care era liber la concerte susţinute pe banii autorităţilor locale sau judeţene, Dan Bittman era un om prosper. În 2010, cântăreţul a fost consilier la ministerul de Finanţe condus de Sebastian Vlădescu.

Cu acest prilej, Bittman şi-a depus o declaraţie de avere din care aflăm că avea în cont suma de 406.347 de euro şi peste 45.000 de lei, adică 11.000 de euro. Bittman a avut venituri din drepturi de autor şi concerte în valoare de 540 de mii de lei, adică 125.000 de euro pe an (10.000 de euro pe lună).

Solistul trupei Holograf are două case (una de 400 mp) şi două imobile în Bucureşti (peste 100 mp). Fapt este că pandemia nu l-a lăsat pe drumuri aşa cum tot susţine.

Bittman a mai declarat venituri din chirii de peste 2.000 de euro pe lună. De unde rezultă ipocrizia lui Bittman care susţine că o duce rău fiind „şomer de lux”. Iar asta îi dă dreptul să facă declaraţii iresponsabile legate de pandemia de COVID.

Cititi mai multe pe newsweek.ro

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.