Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Black Friday la Complexul Breazu Rezidenţial

GALERIE
Banner Black Friday newsletter
  • Banner Black Friday newsletter
- +

Situat la doar 10 minute de oraş, cu acces facil prin trei căi rutiere asfaltate, Complexul Breazu Rezidenţial îţi pune la dispoziţie apartamente la cheie, în construcţii de tip vilă, situate într-un cadru natural, superb, ferit de poluarea urbană.

Povestea noastră a început în urmă cu aproximativ doi ani, mizând pe nevoia tot mai mare a ieşenilor de a evada spre zonele cu aer curat de la marginea oraşului, ca o alternativă la cenuşiile blocuri de locuinţe. Astfel s-a născut ideea construirii unui complex de vile cu o arhitectură modernă, inspirată din stilul mediteranean, în care acoperişurile cu terasă îţi dau posibilitatea să te bucuri de soare şi să exploatezi la maximum spaţiul construit pe care îl ai la dispoziţie.

Un set complet de avantaje pentru tine

Complexul de vile este situat într-o zonă curată, asfaltată, în care accesul  autoturismelor este autorizat doar pentru riverani, printre locuitorii cartierului numărându-se și ofițeri, cadre militare ale armatei române. De asemenea, cartierul este supravegheat de camere video, astfel încât copiii tăi se pot distra în linişte şi feriţi de orice pericole în spaţiile de joacă special amenajate. În tot acest timp, amatorii de sport se pot bucura de spaţiul verde şi aerul curat pentru practicarea joggingului, drumeţiilor sau ciclismului.

Promoții de Black Friday

Conceptul de “Black Friday” este foarte popular în România și a fost implementat în aproape orice domeniu de activitate. Complexul Breazu Rezidențial nu a trecut cu vederea acest aspect și pune la dispoziția doritorilor diverse oferte, cum ar fi: discounturi de până la 3.270 de Euro sau surprize la vizionarea unui apartament. Promoția de Black Friday este valabilă pe parcursul săptămânii 1-7 noiembrie și va cuprinde zilnic 2 apartamente la promoție, unul cu 2 camere și celălalt cu 3 camere.

Oferta zilei de astăzi este de:

- 2.340 Euro la apartament cu 2 camere și suprafață de 58.52 metri pătrați
link: http://breazu.ro/rezidential/apartament-2-camere-parter-vila-22-ap-3-2871-mp-27-600-e/

- 2.346 Euro la apartament cu 3 camere și suprafață de 93.18 metri pătrați
link: http://breazu.ro/rezidential/apartament-3-camere-parter-vila-42-ap-2-8637-mp-72-900-e/

Rate la dezvoltator - Cea mai bună modalitate de plată

Breazu Rezidențial îți oferă cea mai avantajoasă modalitate de cumpărare, anume: rate direct la dezvoltator. Cu această oportunitate, poți face plata direct la proprietar cu 0% comision, fără actele și cerințele băncii.

Prin plata unui avans de 10-15% din valoarea investiției, beneficiezi de una dintre cele mai bune oferte de pe piață. Pentru că Breazu Rezidențial mizează pe încrederea reciprocă dintre vânzător și cumpărător, dar și pe garanția asumării de ambele părți a unui contract de finanțare, locuința de vis poate fi a ta oricând, fiind nevoie doar de minimul birocratic.

Fă-ne o vizită şi te vei convinge!

Completează un formular de vizită direct de pe site-ul nostru sau ia legătura cu unul dintre consultanţii noştri în vânzări pentru o vizită la unul dintre apartamentele dorite. Sunt mulți doritori interesați, iar apartamentele se vând repede.

Telefon: 0757.904.904
E-mail: contact@breazu.ro
Facebook: BreazuRezidential
Site: www.breazu.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri