Bloc de 11 etaje, cu parcare subterană de 100 de locuri, în capăt CUG. Mai este unul, cu 14 etaje
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Bloc de 11 etaje, cu parcare subterană de 100 de locuri, în capăt CUG. Mai este unul, cu 14 etaje

GALERIE
bloc1
  • bloc1
- +
Anterior acestui proiect, tot în CUG fusese aprobată recent construirea celui mai mare bloc de locuinţe din oraş: 14 etaje
 

Două blocuri noi de locuinţe vor fi construite în zona CUG. Primăria Iaşi a publicat pe site-ul oficial un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) privind construirea a două imobile, de 11 şi respectiv 6 etaje. Înălţimea maximă permisă prin PUZ este de 36 metri pentru blocul de 11 etaje.

Blocurile sunt amplasate între şoseaua Nicolina şi aleea Tudor Neculai, în apropiere de capătul cartierului, vis-a-vis de sediul Fortus. Investitorul, compania Techno Fusion SRL, a achiziţionat un teren de 1.437 mp în luna ianuarie 2014. Suprafaţa construibilă ajunge la peste 860 mp, iar pe alţi 360 mp se vor amenaja alei, trotuare, locuri de parcare, în timp ce pe 215 mp vor fi realizate spaţii verzi. Cele două blocuri vor dispune de o parcare subterană de aproape 100 de locuri.

Investitorul are ca obiect de activitate „fabricarea subansamblurilor electronice” şi a declarat, în 2013, o cifră de afaceri de 1,77 milioane de lei, cu un profit de peste 260.000 de lei şi un număr mediu de 26 de angajaţi. În luna aprilie, municipalitatea a informat şi despre o altă iniţiativă asemănătoare în zonă, a companiei Ferocris SRL. În acest caz, este vorba de construirea unui bloc de locuinţe în zona rond vechi CUG, lângă Selgros.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, Ferocris SRL are la dispoziţie o suprafaţă de 1.978 mp, iar regimul de înălţime aprobat este de maximum 50 metri. Suprafaţa construibilă a fost avizată la 791 mp, în timp ce aleile şi locurile de parcare ocupă 894 mp, iar spaţiile verzi şi libere aproape 300 mp.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.