Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

BMW a prezentat prototipul viitorului X4

GALERIE
prototipul viitorului X4
  • prototipul viitorului X4
- +

După succesul lui X6, BMW îşi anunţase intenţia de a testa piaţa şi cu o versiune mai mică a acestui model. Iată că X4 este deja gata, ce-i drept, sub formă de prototip, însă designul destul de conservator pentru un concept-car ne poate face să bănuim că modelul de serie va păstra foarte multe dintre elementele de design ale modelului prezentat. Mai ales că nici nu mai este foarte mult timp până la lansarea modelului de serie X4, care este programată pentru anul viitor.

        Al doilea Sports Activity Coupe din gama BMW va fi construit la uzina din Spartanburg, Carolina de Sud, USA, centrul de unde se coordonează întreaga gamă X a producătorului german şi unde se produc BMW X5 şi BMW X6 şi BMW X3. BMW X4 Concept are o lungime de 4.648 milimetri, o lăţime de 1.915 milimetri şi o înălţime de 1.622 milimetri. Ampatamentul este de 2.810 milimetri, pentru a asigura un habitaclu spaţios, în timp ce jantele de 21 inch sunt menite să ofere un aspect impunător. Spre comparaţie, BMW X3 are o lungime de 4.648 milimetri, o lăţime de 1.881 milimetri, o înălţime de 1.675 milimetri şi un ampatament de 2.810 milimetri. Versiunea de bază a lui BMW X3 are un portbagaj de 550 litri, un rezervor de 67 litri şi o masă de 1.735 kilograme. Pentru moment, reprezentanţii BMW nu au prezentat informaţi similare în cazul lui X4 Concept.
Prototipul BMW X4 va fi prezentat în premieră publicului la Salonul Auto de la Shanghai.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri