Advertorial

BMW-urile aurii de la Heylux înseamnă succes în videochat

vineri, 23 februarie 2018, 09:35
3 MIN

Sigur ți-au atras atenția BMW-urile aurii de la Heylux. E și normal, mai ales că se plimbă prin tot Iașul. Ai văzut că scrie pe ele că e vorba de un studio de videochat din Iași.

La fel, și sumele pe care le poți câștiga la noi: între 400 și 2.000 de lei pe zi. Cel mai probabil, acum te întrebi de ce tu, care ești o fată simpatică și isteață, muncești pe mult mai puțini bani.

Heylux e șansa ta la o viață mai bună

Cât câștigi acum? 1.200-1.500 lei pe lună? Cu banii ăștia ai viața la care visezi? E normal să îți dorești mai mult, mai ales că ești femeie și ăștia sunt cei mai frumoși ani ai tăi. Vestea bună e că acum poți să ai un job în videochat în Iași din care să câștigi bani serioși. E timpul tău să câștigi mai mult decât toate prietenele tale, care se mulțumesc cu ce au. E momentul să te angajezi la Heylux, un studio de videochat care te respectă așa cum meriți.

BMW-urile aurii de la Heylux reprezintă exact acest lucru: succes și independența femeilor ca tine. Vrem să-ți dăm încredere că poți să ajungi sus de tot. Ne dorim să te vedem zâmbitoare și ambițioasă. Sigură pe tine că poți să-ți cumperi și tu un BMW. Multe modele de videochat din Iași care lucrează la Heylux au reușit asta. Iar dacă ele pot, sigur poți și tu.

BMW-urile aurii de la Heylux te motivează

De fiecare dată când vei întâlni BMW-urile aurii de la Heylux în Iași, le vei vedea cu alți ochi. Ele sunt mai mult decât niște mașini frumoase. De fapt, sunt un îndemn la a vrea mai mult de la viață. Dacă nu faci asta acum, atunci când o să ai lucruri frumoase? Când o să-ți permiți vacanțe și bijuterii? Dar un BMW? Noi vrem să-ți oferim acum șansa de a face un pas important pentru tine. Nu-ți cerem un CV, nu te batem la cap cu întrebări despre ce ai mai lucrat înainte. E de ajuns doar să simțim că vrei pur și simplu mai mult pentru tine.

Jobul de model de videochat în Iași la Heylux are și alte avantaje. Ai transport gratuit de acasă la muncă și invers, program de lucru flexibil, machiaj gratuit și lecții de engleză, tot gratuite. Iar trainerele noastre îți explică tot ce trebuie să știi ca să faci bani mulți și repede. În plus, lucrezi la un studio exclusiv feminin, iar doamnele din echipa de management sunt discrete și serioase. Deci acum ai toate motivele ca să te angajezi. Pentru asta, îți reamintim numărul de telefon de la Heylux, pus pe BMW-urile aurii: 0744. 33.77.11. Noi te așteptăm cu drag!

www.heylux.ro

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii