Advertorial

BMW-urile aurii de la Heylux schimbă videochatul din Iași

miercuri, 21 februarie 2018, 02:50
2 MIN

Ai văzut BMW-urile aurii de la Heylux prin Iași? Ne bucurăm, pentru că așa afli de un job ușor, din care poți să faci o mulțime de bani.

Heylux e studioul de videochat din Iași la care se câștigă cel mai bine, perfect legal. De asta vrem să-ți arătăm deschis că e o mare șansă pentru tine. O ocazie de a avea viața frumoasă pe care o meriți.

Cel mai avantajos job de model de videochat în Iași

Până acum, fetele vorbeau despre videochat în Iași ca și cum ar fi fost un mare secret. Reclamele la jobul de model erau doar pe Facebook. Însă noi, femeile de la Heylux, credem că un job în videochat în Iași merită să fie respectat. De asta scriem mare, pe BMW-urile aurii: Heylux, cel mai bun studio de videochat din Iași.

Avem și motive să ne mândrim. În primul rând, funcționăm 100% legal. Totul e cu acte și drepturile tale sunt deplin respectate. Prin urmare, de ce să ne ascundem reclamele? Pur și simplu vrem ca tot orașul să știe că suntem niște femei serioase care au un job serios. Ne dorim să dăm o șansă cât mai multor fete să găsească la noi un loc de muncă bine plătit și lejer. Așa ne-a venit ideea cu mașinile și succesul de până acum e absolut uimitor.

Poți să devii model la Heylux, studioul de videochat cu BMW-uri aurii

Ok, acum știi cine suntem și de ce vezi pe toate străzile reclamă la Heylux pe BMW-urile aurii. Important e că, deși oferim niște condiții de lucru extraordinare, te poți angaja ușor la noi. Nu îți cerem CV-uri și nu dai vreo probă practică. E de ajuns să fii doar simpatică, serioasă și să-ți dorești să faci bani. În rest, ne ocupăm noi de tot ca să-ți fie bine la Heylux și să faci bani cât mai repede.

Asta înseamnă în primul rând că ne ocupăm de acte, pentru că lucrăm doar legal. Apoi, primești transport și make-up gratuit, plus un training profesional cu colegele noastre. Ele au răbdare să-ți explice pas cu pas totul despre jobul de model de videochat la Heylux. Aici suntem numai femei, deci o să ne înțelegem de minune. Colegele noastre îți vorbesc frumos, sunt foarte discrete și au grijă să nu-ți lipsească nimic. Așadar, de câte ori vezi prin Iași BMW-urile aurii de la Heylux, gândește-te că și tu poți să faci o mulțime de bani ca model de videochat. Pentru orice detalii, dă-ne un telefon! Noi te așteptăm cu drag!

www.heylux.ro

Telefon: 0744.33.77.11 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii