Bodea: ”S-a trecut linia roșie! Dacă proiectul de buget rămâne așa, cum ar fi ca toți moldovenii să recurgă la greva fiscală ca măsură extremă?”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Bodea: ”S-a trecut linia roșie! Dacă proiectul de buget rămâne așa, cum ar fi ca toți moldovenii să recurgă la greva fiscală ca măsură extremă?”

GALERIE
BODEA2
  • BODEA2
- +

Deputatul Marius Bodea atrage atenția că neincluderea sumelor de bani în bugetul pe anul 2019 pentru finalizarea documentațiilor pentru autostrada Ungheni – Iași – Tg. Mureș, deși există o lege care prevede explicit acest lucru, echivalează cu o declarație de război a PSD-ului cu cei 4.5 milioane de locuitori din Moldova.

Dacă această stare de fapt se menține, iar amendamentele pe care le voi înainta pentru includerea sumelor necesare în buget pentru finalizarea documentațiilor pentru autostradă vor fi respinse, cred că trebuie să recurgem la cele mai radicale gesturi pentru ca ne-a ajuns cuțitul la os!

Milioanele de oameni din Moldova care plătesc taxe și impozite, sutele de mii de întreprinzatori mici, medii și mari din regiune trebuie să ia în calcul soluția ultimă: greva fiscală! Este o măsura ultra-radicală, însă actuala formă de buget pur și simplu ignoră așteptările noastre! În acest moment, cu acest buget, Moldova este complet scoasă de pe harta investițiilor, complet abandonată. În această situație, de ce să plătim miliarde de euro anual taxe, iar în schimb să primim din partea lui Dragnea, Vâlcov și Dăncilă sfidare și dispreț? Îmi măsor bine cuvintele. Știu că o astfel de abordare este radicală, însă nu putem continua la nesfârșit așa. Sper ca în al 12-lea ceas parlamentarii PSD-ALDE din Iași să se trezească și să lupte pentru binele Iașului și binele Moldovei!”, a spus Marius Bodea.

Marius Bodea, deputat PNL Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.