Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Bodea a trecut la USR alături de consilierii locali Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat

GALERIE
Bodea and Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat
  • Bodea and Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat
- +

Deputatul Marius Bodea nu a plecat singur la USR. Alături de el au trecut au ales sărit din barca PNL şi consilierii locali Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat. Marius Bodea a anunţat că va candida din partea acestei formaţiuni politice la şefia Consiliului Local Iaşi. Mai jos redăm integral comunicatul de presă al USR.

 

“Astăzi, negocierile între USR şi PLUS pentru Primăria Iaşi, Preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, Consiliul Local Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi s-au încheiat. Vă invităm duminică, ora 11:00, în faţa Palatului Culturii, la o conferinţă de presă susţinută de Cosette Chichirău, Monica Berescu şi Marius Bodea.

În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă pentru a câştiga alegerile locale. Avem datoria să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală, împreună cu oameni care au demonstrat că sunt devotaţi aceloraşi valori ca şi noi: onestitate, competenţă, respect pentru banul public.

Obiectivul nostru este să venim în faţa ieşenilor, din municipiu şi judeţ, cu oameni valoroşi şi cinstiţi, care au în spate cariere profesionale respectate de comunităţi sau ani de activism civic pentru cauzele cetăţenilor şi programe de dezvoltare articulate. Stă doar în puterea noastră să convingem că suntem cei mai buni şi că avem curajul să schimbăm administraţia locală, secătuită de mafii şi cumetrii.

De aceea, alături de Alianţa noastră au venit tineri politicieni ieşeni, precum Răzvan Timofciuc, Etienne Ignat şi Marius Bodea, care au luptat în ultimii ani împotriva corupţiei din Primăria Iaşi şi din Consiliul Judeţean.

Alianţa USR PLUS o susţine pe Cosette Chichirău pentru Primăria Iaşi şi pe Marius Bodea pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi.

“Astăzi sloganul #OSingurăEchipă începe să devină realitate. Am cumpănit foarte mult această decizie – de a-mi asuma candidatura din partea Alianţei USR-PLUS la Preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi şi de a susţine cu toate forţele mele candidatura lui Cosette Chichirău la Primăria Municipiului Iaşi. Şi am hotărât să construim această echipă! Am făcut parte din PNL timp de 22 ani, însă liberalii din Iaşi au fost trădaţi de racolarea imorală şi sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica. Candidez la CJ pentru a continua dezvoltarea Aeroportului. Am experienţa necesară pentru a debloca cel mai important proiect al comunităţii noastre. Candidez la CJ pentru a realiza marile proiecte de infrastructură de care judeţul are nevoie şi pentru a construi în judeţul Iaşi primele parcuri industriale performante. Sunt încrezător că împreună cu Cosette şi echipa USR-PLUS vom depăşi decalajele care ne separă de vestul ţării,” a declarat Marius Bodea.

˝Ne-am aşezat la discuţii având un singur obiectiv: să oferim ieşenilor posibilitatea de a alege dintre cei mai buni candidaţi. Vom avea o campanie articulată, aşa cum o aşteaptă alegătorii noştri, prin care îi vom convinge şi pe cei nehotărâţi să aleagă candidaţii Alianţei şi programele politice realizate pentru progresul şi bunăstarea comunităţii˝, a declarat Monica Berescu, preşedinte PLUS Iaşi.

“Ceea ce realizăm astăzi este începutul unificării tuturor forţelor care vor moderniza Iaşul în următorii ani. Facem un apel către societatea civilă şi către cetăţenii care îşi doresc ca Iaşul să iasă din umbra incompetenţei şi a intereselor mafiote, să vină alături de noi. Suntem singura alternativă reală la vechea clasă politică despre care ştim toţi că a eşuat şi avem dovada chiar aici, la Iaşi” a declarat Cosette Chichirău, preşedinte USR IaşI”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri