anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Bomba bombelor pe luna asta: şeful ăl mare o şterge pe şest!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Atenţiune-atenţiune, stimaţi membrotei de partidoi au ba de pe tot rotogolul giiudeţului, de la Sireţel şi Lespezi până hăt în jos, pe Prut, la Gorban şi Gura Bohotin, şi de la Tansa şi Dagăţa până hăt în sus, la Plugari şi Bivolari! Cică, ta-ra-ram ta-ra-ram, nenea Măricel de la Cejău, ta-ra-ram ta-ra-ram, şi-ar fi negociat deja, ta-ra-ram ta-ra-ram, plecarea la, ta-ra-ram ta-ra-ram, Buuucaaaleeee... 

Staţi puţin şi nu mănaţi, că nu va pleca acolo ca să facă afaceri private, scârbit de politichie, cum poate sunteţi ‘mneavoastră după ultimele zile, ci dimpotrivă, cică mai îndrăgostit de cotonogeala politică. Mai concret, ne-au şoptit unele surse demne de toată încrederea, din partidoiul de la Bucale, că nenea Măricel şi-ar fi negociat un post de secretar de stat în noul Guvern Drăcilă, sau cine ştie chiar ministru. Asta, fireşte, dacă va trece de votul parlamentului, căci auzim că nu mai e aşa de multă siguranţă pe treaba asta. Dar, în fine, asta-i altă socoteală: să revenim la oile noaste, că de alea de la Bucale are grijă Daea. Unu la mână: încă nu se ştie la ce minister va pleca, şi doi la mână: ce se va întâmpla în urma lui la Iaşi? Ei bine, iote despre asta vroiam noi să vorbim mai detaliat. Dar, cum avem şi alte subiecte fierbinţii pe azi de prezentat, haideţi să lăsăm pe mâine scenariile privind cele două scaune moi pe care le lasă libere de oliţă Măricel: şef la Cejău, ăsta sigur, şi şef la partidoiul ieşean, ăsta foarte probabil. Pa şi pusi, ura şi la gară! Sau la aeroport, în fine…

Cum combate madam igrasia de pe CV? Cu buhaiul…

După ce am scris noi zilele trecute la gazetă despre mişmaşurile găsite de corpul de control al guvernului la instituţiunea pe care a condus-o acolo până mai ieri madam Beatrix, ce acuma tocmai a sosit la opereta ieşeană, cică aceasta s-ar fi supărat aşa de tare pe noi încât şi-ar fi jurat în barbă că va lansa un contraatac  ontologic, şi că totul va începe cu sabotarea pe linie. Nu prea am înţeles noi ce are să însemneze asta, dar ieri ne-am cam prins. Asta după ce am auzit că, pe azi, ditamai derectoarea de instituţiune culturală importantă, cu un siviu artistic impresionant, se va duce să dea interviu în exclusivitate la gazeta de şantaj a unui buhai incult şi semianalfabet funcţional, fost magazioner cu ţigări după ureche, şi care până mai ieri a făcut-o în paginile lui în toate felurile posibile şi imposibile, şi ca om, şi ca femeie, şi ca artist… Apăi dă-o-n brânza mă-sii de treabă, madam: ce cultură-i asta? Poate vorbim de culturi lactice, taman bune la brânză, că de alea lirice, total exclus… Uite cum se face că de la stalul de la operă madama ajunge în staulul buhaiului. Cad măştile, madamă, cad măştile!!!

Oare să aibă neamţul dreptate?

La final, una scurtă dar vioaie şi despre politichia mare. Tot mai multe voci avizate zic că nominalizarea paraşutei de la Videle de către Iohannis, fără să zică neamţul nici pâs, ar fi de fapt o dejucare a planurilor lui Dragnea şi Tăriceanu, care, în caz de respingere, pe care mizau 100% având în vedere calitatea paraşutei, ar fi declanşat o suspendare de president rapidă, apoi un adevărat juhad pe toate mecanismele justiţiei independente. Oricum, încă nu ne-am lămurit nici noi, aşa că încă stăm pe fază: nulul îl avem deja legat de bornă!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.