Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Bonus până la 1.000 Ron la cea mai nouă casă de pariuri online

GALERIE
pariuripariuri-sportive
  • pariuri
  • pariuri-sportive
- +

Pariuri.com iti recomanda sa pariezi la cele mai bune case de pariuri online din Romania. De curand a fost lansat un nou site de pariuri sportive pentru pariorii romani care isi incearca norocul la pariurile sportive dar si la sloturi online.


La fel ca si celelalte agentii, Admiral a introdus pe piata de gambling un pachet de produse care atrag foarte multi fani ai jocurilor de noroc. Bineinteles ca din oferta operatorului nu lipsesc ofertele de Bun Venit si promotiile speciale care fac ca experienta pariurilor online sa fie inedita. Pariaza in siguranta pe cele mai bune platforme de pariuri online, printre care se numara si Admiral. Cel mai nou operator de pe piata interna a obtinut licenta ONJN, iar acum functioneaza 100% legal pe teritoriul tarii noastre.


Bonus de 200 Ron fara depunere


La Admiral iti iei acum un bonus special fara depunere. Sunt doar cateva agentii online care mai ofera astfel de bonusuri, asa ca profita la maxim de ofertele operatorului. Bonusul fara depunere de 200 Ron este acordat utilizatorilor noi care isi valideaza contul. Validarea unui cont de pariuri este obligatorie pe orice platforma de pariuri online. Daca nu ai contul activat si validat nu poti face retrageri.

Pentru a valida contul sunt cativa pasi foarte usor de urmat. In primul rand trebuie sa mergi in setarile contului dupa care in sectiunea destinata validarii contului vei incarca datele necesare. Datele cu ajutorul carora se face validarea unui cont de pariuri sunt copiile dupa buletin si o factura la utilitati.

Odata cu validarea contului de jucator, in maxim 2 zile lucratoare primesti bonusul de 200 Ron. Mare atentie la conditiile de rulaj. Nu se pot retrage banii oferiti sub forma de bonus inainte de a indeplini toate cerintele si conditiile de rulaj. Acest bonus se transforma in bani real dupa ce este rulaj pana la 30 de ori la pariuri sportive sau sloturi online.
 

Bonus de 100% pana la 800 Ron

 

Bonusul pentru prima depunere de la Admiral este unul din cele mai mari de pe piata interna de pariuri sportive. Operatorul atrage foarte multi pariori oferind promotii si oferte speciale, plus un bonus consistent pana la 800 Ron. Si tu poti beneficia de aceasta oferta daca alegi sa iti incarci contul de pariuri cu minim 30 Ron. Si la Admiral ai la dispozitie cele mai populare metode de plata electronica astfel incat alimentarea contului sa se faca in doar cateva secunde.

Pentru depuneri si retrageri nu se pot folosi datele altor persoane decat cele ale jucatorului care si-a facut cont si l-a validat. In caz ca se fac retrageri sau depuneri din conturile altor persoane, operatorul blocheaza utilizatorul, iar banii din cont nu se mai pot folosi. Foloseste cu mare atentie metodele de plata puse la dispozitie pe platforma si efectueaza prima depunere.

Dupa ce ai efectuat depunerea, operatorul iti va oferi un bonus echivalent cu 100% din suma depusa pana la 800 Ron. Bonusul se acorda in cont in functie de pariurile efectuate pe platforma. De exemplu, daca incarci 100 Ron, trebuie sa rulezi suma de minim 30 de ori, dupa care primesti si bonusul aferent depunerii. Sunt conditii de rulaj greu de indeplinit pentru un jucator incepator, asa ca mare atentie la conditiile de rulaj daca vrei sa profiti de aceasta oferta. Ai la dispozitie doar 30 de zile pentru a debloca intregul bonus oferit de Admiral.

Intra acum pe https://www.pariuri.com si descopera alte case de pariuri online cu bonusuri pana la 1.500 Ron.


Oferta de pariuri

 

Desi este un operator relativ nou pe piata din Romania, Admiral va deveni rapid popular in randul pariorilor datorita ofertelor bogate, dar si a ofertei de pariuri pe masura asteptarii. Oferta de pariuri pre-meci este la fel de bogata ca cea a operatorilor de top, iar cotele de joc sunt printre cele mai bune. La meciurile din fotbal Admiral opereaza cu o marja de profit mica de doar 4,5-5,5%. Pentru celelalte sporturi din oferta marja de profit este de aproximativ 6%.

Pariurile de top nu lipsesc din lista agentiei. Pariorii romani sunt mari fani ai fotbalului asa ca toata oferta de joc se bazeaza in mare parte pe evenimentele de top din cele mai tari campionate. Pentru meciurile cu interes major in randul pariorilor romani, operatorul ofera pana la 200 optiuni de pariuri. Oferta este valabila pentru meciurile din Premier League, Bundesliga sau Primera Division.La meciurile din Liga Campionilor si Liga Europa oferta este la fel de bogata, cu pana la 150 optiuni de pariuri.

Operatorul are si puncte slabe in special pe platforma de pariuri live. Din pacate aici nu avem la dispozitie transmisiuni in direct pentru cele mai importante evenimente iar oferta este destul de modesta fata de pariurile pre-meci.

Optiunea Cash Out este disponibila pentru pariurile pre-mec si live. Folosind aceasta optiune, vei putea inchide pariurile oricand doresti.  Atentie la tipurile de pariu efectuate, deoarece se pot inchide doar pariurile simple (un singur eveniment pe bilet). Castigurile sunt disponibile in cont imediat.

 

Pariaza responsabil si cu moderatie!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri