anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

BorgWarner Iași pune pe primul loc sănătatea angajaților și familiilor (P)

GALERIE
centru vaccinare borg warner (1)borg-warnercentru vaccinare borg warner (2)borg-warner-unu
 • centru vaccinare borg warner (1)
 • borg-warner
 • centru vaccinare borg warner (2)
 • borg-warner-unu
- +

O societate responsabilă este cea care acționează cu simț de răspundere, având în vedere binele comun al comunității în care trăim.  

Fabrica BorgWarner Iași este preocupată de sănătatea și starea de bine a angajaților săi și a familiilor acestora. Astfel, compania a facilitat accesul angajaților la vaccinul împotriva infecției cu coronavirus, imediat ce acesta a fost disponibil pentru publicul larg. Astfel, sute de angajați au fost imunizați la cerere, cu vaccinuri Pfizer sau Moderna, chiar în incinta fabricii; ceea ce le-a oferit lor și familiilor un grad suplimentar de protecție împotriva acestei boli.

Experiența internațională a companiei și exemplele de bune practici din alte țări demonstrează că doar soluțiile medicale funcționează și că vaccinul este cea mai sigură și mai rapidă metodă pentru a întoarce la normalitatea de acum doi ani. Compania BorgWarner  Iași își asumă un nou rol, cel de a promova vaccinarea împotriva covid și în mediul exterior.

Vaccinul înseamnă protecție, sănătate și libertatea de a anula restricțiile actuale. Cred că este și responsabilitatea companiilor să lupte împreună cu cadrele medicale și cu autoritățile pentru a combate această pandemie. Am decis să ne asumăm public acest rol pentru că ne dorim ca familiile și colegii noștri să fie protejați și să rămână sănătoși”, declară Dan Țețu, Plant Manager fabrica BorgWarner Iași.

Cea mai mare companie ieșeană a inițiat o amplă campanie care susține vaccinarea împotriva Covid a angajaților săi, oferindu-le posibilitatea de a se vaccina la locul de muncă. Suplimentar, există comunicări și informări interne destinate personalului, prin care se subliniază importanța și necesitatea vaccinării.

La intrarea în fabrica BorgWarner din Iași a fost amplasat un banner care transmite un mesaj de conștientizare angajaților și altor persoane din parcul industrial: “Lucrezi în siguranță dacă ești vaccinat. Cei dragi te așteaptă acasă, nu la spital!”.

Obiectivul campaniei BorgWarner este să determine oamenii să se vaccineze voluntar, după ce vor înțelege că vaccinul le poate salva viața, atât lor cât și celor din familie. Cea mai mare companie din Iași este prima firmă care își asumă public susținerea unei campanii de vaccinare, care să protejeze angajații și familiile acestora de pericolele infecțiilor cu Covid.

Dacă oamenii au avut încredere în doctori timp de zeci sau sute de ani, nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să ne oprim acum. Suntem datori celor dragi să avem grijă de sănătatea noastră și ai lor și să evităm îmbolnăvirea. Soluția este la îndemâna noastă, a tuturor și aceasta este vaccinarea colectivă.  Atunci când vom accepta că vaccinurile salvează viețile oamenilor de peste 200 de ani, vom înțelege că vaccinul este cea mai rapidă cale pentru întoarcerea la normalitate”, completează unul dintre angajații care s-a vaccinat recent împreună cu colegii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.