Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

BorgWarner Iași pune pe primul loc sănătatea angajaților și familiilor (P)

GALERIE
centru vaccinare borg warner (1)borg-warnercentru vaccinare borg warner (2)borg-warner-unu
  • centru vaccinare borg warner (1)
  • borg-warner
  • centru vaccinare borg warner (2)
  • borg-warner-unu
- +

O societate responsabilă este cea care acționează cu simț de răspundere, având în vedere binele comun al comunității în care trăim.  

Fabrica BorgWarner Iași este preocupată de sănătatea și starea de bine a angajaților săi și a familiilor acestora. Astfel, compania a facilitat accesul angajaților la vaccinul împotriva infecției cu coronavirus, imediat ce acesta a fost disponibil pentru publicul larg. Astfel, sute de angajați au fost imunizați la cerere, cu vaccinuri Pfizer sau Moderna, chiar în incinta fabricii; ceea ce le-a oferit lor și familiilor un grad suplimentar de protecție împotriva acestei boli.

Experiența internațională a companiei și exemplele de bune practici din alte țări demonstrează că doar soluțiile medicale funcționează și că vaccinul este cea mai sigură și mai rapidă metodă pentru a întoarce la normalitatea de acum doi ani. Compania BorgWarner  Iași își asumă un nou rol, cel de a promova vaccinarea împotriva covid și în mediul exterior.

Vaccinul înseamnă protecție, sănătate și libertatea de a anula restricțiile actuale. Cred că este și responsabilitatea companiilor să lupte împreună cu cadrele medicale și cu autoritățile pentru a combate această pandemie. Am decis să ne asumăm public acest rol pentru că ne dorim ca familiile și colegii noștri să fie protejați și să rămână sănătoși”, declară Dan Țețu, Plant Manager fabrica BorgWarner Iași.

Cea mai mare companie ieșeană a inițiat o amplă campanie care susține vaccinarea împotriva Covid a angajaților săi, oferindu-le posibilitatea de a se vaccina la locul de muncă. Suplimentar, există comunicări și informări interne destinate personalului, prin care se subliniază importanța și necesitatea vaccinării.

La intrarea în fabrica BorgWarner din Iași a fost amplasat un banner care transmite un mesaj de conștientizare angajaților și altor persoane din parcul industrial: “Lucrezi în siguranță dacă ești vaccinat. Cei dragi te așteaptă acasă, nu la spital!”.

Obiectivul campaniei BorgWarner este să determine oamenii să se vaccineze voluntar, după ce vor înțelege că vaccinul le poate salva viața, atât lor cât și celor din familie. Cea mai mare companie din Iași este prima firmă care își asumă public susținerea unei campanii de vaccinare, care să protejeze angajații și familiile acestora de pericolele infecțiilor cu Covid.

Dacă oamenii au avut încredere în doctori timp de zeci sau sute de ani, nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să ne oprim acum. Suntem datori celor dragi să avem grijă de sănătatea noastră și ai lor și să evităm îmbolnăvirea. Soluția este la îndemâna noastă, a tuturor și aceasta este vaccinarea colectivă.  Atunci când vom accepta că vaccinurile salvează viețile oamenilor de peste 200 de ani, vom înțelege că vaccinul este cea mai rapidă cale pentru întoarcerea la normalitate”, completează unul dintre angajații care s-a vaccinat recent împreună cu colegii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

În timp ce şoferii ieşeni au ajuns să citească romane în maşini, Chirica mai scoate din pălărie câte o machetă

Dan CONSTANTIN

În timp ce şoferii ieşeni au ajuns să citească romane în maşini, Chirica mai scoate din pălărie câte o machetă

Primarul ne tot ameninţă cu tot felul de proiecte, care de care mai fanteziste. Este campion la înşirat vorbe goale şi machete, niciun alt edil din ţară nu-l întrece.

opinii

Teroare academică

Codrin Liviu CUȚITARU

Teroare academică

Teroarea autentică se cunoaşte după maniera în care îi pici. Nota 4 pe linie reprezintă un act terorist primitiv, lipsit de rafinament. Eu evaluez numai pe o scară de la 0 la 1. Adică, în cataloagele mele, vei găsi note precum 0.12, 0.20, 0.37, 0.42, 0.63. În cazuri excepţionale, când mi se înmoaie şi mie sufletul, pun câte un 0.95 sau – cu mână tremurândă! – câte o notă de 1.

Universitatea lui Cuza și lumina cunoașterii (I)

Gabriel MURSA

Universitatea lui Cuza și lumina cunoașterii (I)

Universitatea constituie loc al reflecției produse de capul limpede. Universitatea nu trebuie să fie locul patimei, ci al calmului, al prezumției că adevărurile nu pot fi absolute, ci conjecturale, adică supuse permanentei verificări, cum ar spune Karl Popper. Ea constituie nu un spațiu al bigotismului, ci al toleranței, nu al comandamentelor, ci al spiritului critic, nu al spaimelor iraționale, ci al prudenței și al optimismului moderat. Universitarul și Universitatea nu pot pretinde statutul de deținător ultim al adevărului. 

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (I)

Florin CÎNTIC

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (I)

Cum Dan Alexe a stârnit Golemul adormit al naţional-ceauşismului istoric aş pune această introducere la viitoarea mea analiză a prodigioasei sale activităţi editoriale din ultimul deceniu de a construi o hermeneutică istorică cu ajutorul literaturii şi al lingvisticii:

pulspulspuls

O numire de şef cu schempsis la casa cu pătrate: bărboşi versus bărbieriţi

O numire de şef cu schempsis la casa cu pătrate: bărboşi versus bărbieriţi

Ehehee, nu ştim dacă aţi observatără, stimaţi telespectatori ai scenei politice locale, dar în ultima vreme se petrec lucruri tare interesante, cu schepsis şi cu bătaie lungă, în zona liberalilor de Bahlui. 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri