anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

BorgWarner România devine partener principal al proiectului Casa Ronald McDonald din curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf.Maria” din Iași (P)

GALERIE
fatadaDSC_6738-minDSC_6794-minVAR 3.3ed
 • fatada
 • DSC_6738-min
 • DSC_6794-min
 • VAR 3.3ed
- +

Fundația pentru Copii Ronald McDonald anunță extinderea parteneriatului cu compania BorgWarner România, aceștia devenind parteneri principali ai proiectului Casa Ronald McDonald Iași; a treia Casă Ronald McDonald din România și prima din nord-estul României, construită în incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”. Începând cu luna mai a acestui an, aici vor fi găzduite peste 1.000 de persoane anual.

Casa va pune la dispoziția familiilor ai căror copii sunt internați pentru perioade îndelungate 19 camere cu baie proprie, loc de joacă, bucătărie, spălătorie living și un întreg sistem de sprijin pe toată durata șederii.

Compania BorgWarner România devine și custodele camerei cu numărul 2 din Casa Ronald McDonald Iași, prin programul “Adopt-a-Room”. În acest fel compania va sprijini toate familiile cazate în această cameră timp de un an calendaristic. Părinților li se vor asigura nopți de cazare gratuite, mese calde zilnice, pachete cu bunuri de primă necesitate, consiliere psihologică și tot suportul de care au nevoie pentru a rămâne alături de copiii lor bolnavi internați pe perioade îndelungate.

„Considerăm că extinderea acestui parteneriat ne permite să fim mai aproape de ceea ce contează cu adevărat: solidaritatea și sprijinul oferit comunităților din care facem parte. Ne-am alăturat cu bucurie acestui proiect încă de la început din dorința de a fi aproape de copii și familiile acestora. Este responsabilitatea mediului privat să ofere finanțeze soluțiile eficiente pentru problemele celor din jurul nostru. Împreună, putem face lucruri extraordinare. Suntem siguri că beneficiile pe care la va oferi Casa Ronald McDonald Iași vor fi apreciate, deoarece oferă soluții pentru probleme reale”, a declarat Dan Țețu, Directorul fabricii BorgWarner din Iași

Mă bucură încrederea și mobilizarea susținută a partenerilor noștri pentru ca acest proiect drag și important, Casa Ronald McDonald Iași, să devină realitate. Doresc să mulțumesc pe această cale Companiei BorgWarner Inc. pentru susținerea continuă din ultimii doi ani. Suntem nerăbdători să deschidem ușile celei de-a treia Case Ronald McDonald și să putem ține familiile împreună și la Iași. Consider că este foarte importantă mobilizarea comunității de afacerii locale, dar și a celei regionale pentru a construi Binele zi de zi.”, a declarat Amalia Năstase, Președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

Casa Ronald McDonald Iași este al treilea proiect de acest tip al Fundației pentru Copii Ronald McDonald, alături de cele din București (2003) și Timișoara (2008). Casele Ronald McDonald sunt construite împreună cu Ronald McDonald House Charities Inc. și cu partenerul de misiune, McDonald’s.

În 2021, Fundația Vodafone România s-a alăturat în calitate de Sponsor Fondator demersului de construire a Casei Ronald McDonald Iași. Noua Casă va asigura cazare și sprijin părinților din întreaga regiune a Moldovei ai căror copii necesită internări de lungă durată.

Alți parteneri ai proiectului: BorgWarner România, UniCredit Leasing, KET Construct, LEIER Brikston.

Despre BorgWarner

BorgWarner Inc. (NYSE: BWA) este un lider global de produse în soluții tehnologice curate și eficiente pentru vehicule cu combustie, hibride și electrice. Bazându-se pe expertiza sa în materie de echipamente originale, BorgWarner aduce pe piață soluții pentru produse și servicii pe piața mondială a pieselor de schimb. Prin facilitățile de producție și tehnice aflate în 93 de locații în 23 de țări, compania are aproximativ 49.000 de angajați la nivel mondial. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați borgwarner.com.

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald

De 24 de ani, Fundația pentru Copii Ronald McDonald dezvoltă proiecte și programe care îmbunătățesc calitatea vieții și a sănătății copiilor din toată țara. Prin Casele Ronald McDonald de la București și Timișoara, dar și prin noile proiecte de Casă de la Iași și București, Fundația susține continuu familiile cu copii care au nevoie de spitalizare pe o perioadă îndelungată, prin asigurarea de cazare gratuită și servicii suport. De asemenea, anual, spitale de copii și secții de pediatrie din toată țara primesc sprijinul Fundației sub forma dotărilor cu echipamente, aparatură și consumabile, necesare acordării actului medical în condiții optime.

Începând cu anul 2017, Fundația este coordonată de Consiliul Director, din care fac parte:

Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Năstase Communications

Dl. Ștefan Iordache, Chief Operating Officer Publicis One Romania

Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă

Dl. Valentin Truță, General Counsel Hili Ventures

Dl. Martin Xuereb, Președinte Ronald McDonald House Charities Malta

www.rmhc.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.