Botezatu a prezentat schiţele noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord Tarom
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Botezatu a prezentat schiţele noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord Tarom

GALERIE
schite taromschite tarom (1)
  • schite tarom
  • schite tarom (1)
- +

Cătălin Botezatu a prezentat schiţele uniformelor Tarom care vor purta semnătura lui. Şi ca orice designer care se respectă, Botezatu a păstrat şi câteva secrete pentru data la care uniformele vor fi lansate oficial.

Compania Tarom l-a ales pe Cătălin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru piloţi şi însoţitori de bord.

"Am pornit inclusiv de la mănuşi, şosete şi am ajuns la outfitul în sine. Varianta de sacou al pilotului, de pardesiu", a explicat designerul.

Cătălin Botezatu a mai fost solicitat, în anii trecuţi, de alte trei companii aeriene internaţionale pentru a crea uniformele însoţitorilor de zbor. "Nu fac comparaţie cu ce era atunci şi ce este acum. Poate că lipsea un touch, uşor fashion şi nu în ultimul rând cred că au nevoie de foarte multă lejeritate în mişcare atunci când abordează o ţinută", a spus Botezatu.

Bote s-a dedicat cu multă plăcere acestui proiect. A lucrat zi şi noapte până când rezultatul l-a mulţumit. "Am făcut nu mai puţin de 750 de schiţe. S-a muncit într-o echipă extraordinară pentru că este o muncă de sisif, dar este foarte profi", a mai spus Bote.

Uniforma ce va purta semnătura lui Cătălin Botezatu va avea un model de vară, unul de iarnă, în două culori de la care nu vor lipsi accesoriile.

rtv.net

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.